Ronaldo se prisjetio djetinjstva kad je odlazio na stražnja vrata McDonalds’a moleći hamburger

Intervju Cristiana Ronalda sa slavnim Piersom Morganom oduševio je cjelokupnu javnost. Portugalac je bio iskren, prirodan i potpuno otvoren u tom razgovoru te se čak i rasplakao.

Morgan ga je podsjetio na djetinjstvo, kada je, kao igrač Sportinga, odlazio na stražnja vrata lokalnog McDonalds’a sa suigračima kako bi dobio preostale hamburgere.

Kad sam imao 11, 12 godina, nisam imao novca.

Živio sam s ostalom djecom u klubu, mjesecima nisam vidio svoju obitelj. To je bilo teško razdoblje. Kasno navečer, oko ponoći, bili smo gladni. Uz stadion je bio McDonald’s. Pokucali bismo na stražnja vrata i pitali je li ostao koji hamburger. Tu su bile Edna i još dvije djevojke, koje više nikad nisam uspio pronaći. Nadam se da će ovaj intervju pomoći u potrazi za njima. Volio bih ih pozvati u Torino ili Lisabon, volio bih da dođu u moj dom na večeru. Želim im dati nešto zauzvrat jer nikad neću zaboraviti ono što su učinile za mene u to vrijeme, rekao je Portugalac, prenosi Index.hr.

Nakon tog intervjua javila se Paula Leca, jedna od žena koju je Ronaldo spominjao.

Pojavili bi se ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, naš menadžer bi nam dopustio da ih njima damo. Jedan od njih bio je i Cristiano Ronaldo koji je sigurno bio najplašljiviji. Oni su dolazili skoro svaku večer, kazala je.

Cristiano Ronaldo briznuo u suze nakon što je vidio snimku pokojnog oca uoči Eura 2004.

To se događalo početkom 2000., dok je Ronaldo igrao u omladinskom pogonu lisabonskog giganta.

I dalje se smijem radi svega toga. Rekla sam sinu koji mi prvo nije vjerovao jer mu je bilo teško zamisliti da je njegova majka davala Ronaldu hamburgere. Moj muž već je znao za to jer je nekoliko puta dolazio po mene na posao i znao je viđati Cristiana, ispričala je Paula.

Ronaldo je izrazio želju da radnice pozove na večeru kako bi im se odužio.

Prva stvar koju ću mu reći bit će hvala, a onda ćemo razgovarati i prisjetiti se prošlih vremena, kazala je Leca.

Radila je kao prodavačica, a onda je fatalni susret promijenio sve i preko noći je postala bogata

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.