Krenuo je 10. Blidinje Challenge, u iduća četiri dana nova dimenzija off road utrke

Jedan  od najstarijih i najpoznatijih klubova u BiH Off road klub Herceg ProTeam  organizator je 10. Blidinje Challenga,  prve off road utrke ovakve vrste u državi.

Tisuće gledatelja okupiti će se ovih dana na Blidinju kako bi uživali u atraktivnim utrkama u dvije klase; Adventure i Challenge u borbi za nagradni fond od čak 10.000 eura, ali i odličnoj zabavi u ekskluzivnom šatoru pored Hajdučkih vrleti, javlja Blidinje.net.

Ovogodišnji rally traje četiri dana, u četvrtak su iz svih krajeva pristigli vozači. Za prvi dan je planiran dolazak, prijava i tehnička verifikacija te prolog za dobivanje startnog broja.  U petak su prema programu utrke od 10 do 16 sati, noćna utrka od 20 sati do ponoći. Nakon toga slijedi zajedničko druženje i afterparty. 

Za subotu su rezervirane utrke od 9 do 13 sati, kružna utrka od 15 sati te večera i veliki službeni afterparty. Zadnji dan 10. Blidinje Challenga, u nedjelju,  će biti specijalni ispit od 10 do 15 sati, ručak te proglašenje najboljih i dodjela nagrada.

Potpuno nova dimenzija off road utrke donijeti će vam vrhunski adrenalin, nezapamćeni provod i potpuno novo iskustvo.

Pogledajte kako je bilo prvi dan!

(www.jabuka.tv)


12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.