Cristiano Ronaldo briznuo u suze nakon što je vidio snimku pokojnog oca uoči Eura 2004.

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo dao je poznatom engleskom novinaru Piersu Morganu jedan od najemotivnijih intervjua u karijeri, koji će biti emitiran večeras na engleskoj televiziji ITV.

Ronaldo je govorio o svom životu, a u jednom trenutku se slomio nakon što mu je Morgan pustio snimku njegova pokojnog oca koji na kućnom pragu priča o svom sinu uoči početka Europskog prvenstva u Portugalu 2004. godine.

Nisam nikad vidio tu snimku. Nevjerovatno. Odakle vam? Ne znam gdje ste je nabavili, ali moram je imati da pokažem obitelji. Nikad nisam dobro poznavao oca. On je bio alkoholičar i nikad nismo normalno razgovarali. Užasno mi je žao što nije doživio sve moje uspjehe i vidio me kao najboljeg na svijetu. Očekivao sam da ćemo se šaliti, da neće biti ovako emotivno. Oprostite…, rekao je Ronaldo dok je maramicom brisao suze u isječku intervjua koji je Good Morning Britain objavio na Twitteru.

Podsjetimo, ratni veteran Jose Dinis Aveiro preminuo je 2005. godine u 53. godini od zatajenja jetre pa nije doživio nijednu od pet titula Lige prvaka svog sina, kao ni Zlatnu loptu i brojne druge uspjehe, prenosi Klix.ba.

Inače, Portugalac je u intervjuu pričao o svemu što mu se dogodilo u životu pa i o silovanju, za koje tvrdi kako je bio lažno optužen.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.