Roditelji izbezumljeni: Nakon misteriozna nestanka kćeri, primili jezivu poruku

25. studenoga, oko 22 sata, u Senti, mjestu u Srbiji, s mosta na rijeci Tisi pala je 15-godišnja Barbara Vitez, učenica prvoga razreda Ekonomsko-trgovačke škole. Otad je prošlo tri tjedna, a potraga za djevojkom i dalje traje, piše Blic.

Policija i spasioci svakodnevno pretražuju rijeku, no tijelo djevojčice i dalje nije pronađeno.

Barbarini roditelji sve manje vjeruju da se radi o nesretnom slučaju te da se njihova kćer, koja je na mostu bila s prijateljima, poskliznula i pala.

Stiglo jezivo pismo

Njihove sumnje produbljuje anonimno pismo koje im je stiglo na kućnu adresu.
‘Čim smo pismo dobili, pročitali smo ga i odnijeli u policiju, ali povratnu informaciju još nismo dobili’, rekao je otac Endre Vitez.

Otac je ispričao kako je Barbara te večeri s prijateljima otišla na proslavu rođendana u jednu pizzeriju. Prema neslužbenim informacijama o istrazi, iz nje je izašla oko 22 sata te s prijateljima otišla na most.

Omamili je i zlostavljali?

‘Nije nam jasno zašto je napustila rođendan i uputila se na most, a bojala se visine. Čak ni na tavan se nije smjela popeti. U anonimnom pismu piše da su joj na rođendanskoj proslavi u piće sipali omamljujuće sredstvo, da su je nakon toga odveli na most, gdje su je zlostavljali i gurnuli u rijeku’, ispričao je otac djevojčice.

Majka Melinda rekla je kako joj majčinski instinkt govori kako je Barbara negdje živa i skrivena, jer nakon toliko vremena njezino tijelo i dalje nije pronađeno.

(www.jabuka.tv)
3 komentara

  • Sto je u glavama monstruma ,ubijanje ,prebijanje i razna mucenja,nije njima samo Bog zivot podario da svoju izopacenost siju.
    Dali su ljudi svugdje poceli samo sebe gledat bio imucan ili siromasan ,moze se svakomu dogodit ,ali ako stitimo nemocne nece se takvi usudit sijat zlo.
    Jer ako jedan na nekoga baci kamen za cas se grudina stvori ,nedajmo da se neko ,ni na koga smi basat kamenom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.