Radončić: Glasači će se brzo grdno pokajati

Predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH (SBBBiH) Fahrudin Radončić smatra da je izborni rezultat te stranke jako dobar te da će SBBBiH biti konstruktivna opozicija koja će dati značajan razvoj političkom životu Bosne i Hercegovine.

Naša kampanja je ipak ostavila trag. Buduća vlast i ma tko bio u njoj, mora raditi u najboljem interesu Bosne i Hercegovine, mora harmonizirati odnose unutar Bošnjaka, međunacionalne, međuentitetske, istaknuo je Radončić na konferenciji za medije nakon objave prvih preliminarnih rezultata.

Naglasio je da će rezultati za člana Predsjedništva BiH i svi drugi rezultati koji dođu za njih biti vrlo diskutabilni.

U tome očekuje reakciju državnog tužiteljstva jer je, kako je naveo, očigledno da SIP BiH ovakav kakav je postavljen, minimizira sve vrste zloupotreba koje su se dogodile.

Meni osobno, mojoj obitelji, je veliko olakšanje da neću biti član Predsjedništva BiH jer ću se moći posvetiti razvoju Avaza, izgradnji novog tornja koji će iznositi vjerojatno 200 metara, naveo je Radončić.

Naglasio je da nakon što je tijekom izborne kampanje obišao čitavu BiH, rezultati ne samo Džaferovića, Bećirevića, ne odražavaju pravo stanje onoga što su birači htjeli, ali neka o tome odluči vrijeme.

Siguran sam da neće proći mnogo vremena, da će se glasači grdno pokajati zato što su dali povjerenje tim strankama. Govorim o pravim glasačima, a ne onima koji su dio manipulacije, zaključio je Radončić.

Službeni komentar Općih izbora u BiH će, zaključio je Radončić, dati kada budu objavljeni službeni rezultati SIP-a BiH.

Ono što mi znamo je da stranka stoji dobro i ponosni smo što su naši kandidati na svim listama hrabro i potpuno suvereno predstavljali ideje Saveza za bolju budućnost, zaključio je predsjednik SBB BiH Fahrudin Radončić na konferenciji za medije.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.