Čavara: Komšić je destruktivac koji BiH može okrenuti sukobima, Čović je najviše za BiH

Dopredsjednik HDZ-a BiH Marinko Čavara kazao je da bi pobjeda Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda dodatno destabilizirala državu i skrenula je s puta EU i NATO integracija.

To bi nas okrenulo političkim sukobima. Ako netko ne poštuje volju jednog naroda, to ukazuje da jedan dio tih ljudi mrzi drugi narod. Ono što me raduje je da smo kroz kampanju i rezultate glasova uspjeli da Dragan Čović ima 80 posto podrške hrvatskog naroda u BiH. To raduje bez obzira na to koliko bilo mržnje s druge strane, kazao je Čavara.

On je istaknuo da izborna utrka nije bila utrka Čovića i Komšića već utrka za BiH ili protiv BiH.

Čović je pokazao da poštuje BiH i narod. On je najviše za BiH. Komšić ima ulogu destruktivca države i radi na razbijanju ovakvog uređenja, izjavio je Čavara, prenosi Klix.ba.

Kaže da će se HDZ BiH odrediti prema rezultatima kakvi god bili.

Nadam se da se neće iskazati tolika mržnja prema BiH i da će u Predsjedništvu BiH sjediti legitimni predstavnici svih triju naroda koji će dogovarati zajedničku budućnost, rekao je Čavara.

Iz minute u minutu: Pratite najnovije vijesti o Općim izborima u BiH

(www.jabuka.tv)


20 komentara

 • zabise vam Bosnje kitu opet Zeljko i Sefik su u predsednistvu BiH iz FBiH,nikako da vam halale za ono “Hrvatsko cvijece “sto ste ih zvali,za cetri godine ce vas karindjat 40g.

  1
  9
 • Nevidjeh odavno ovako pokvaren narod kao sto su ovi Bosanci,Bosnjaci kako got…definitivno ce ovo jos vece tenzije izazvat izmedu ove dvi struje,zasto nisu jednostavno gledali svoja posla…

  11
  1
  • Mislim da je ovime vrijeme ovakvog HDZ-a sa Dragančetom na čelu prošlo. Ili će se reformirati ili će se pojaviti nova stranka koja će istinski predstavljati bosanskohercegovačke hrvate. Treba nam netko tko će se istinski boriti za nas. Dosta nam je demagogije, zastrašivanja, varanja i ispraznih obećanja.

   17
   2
 • Kakve glupodti pricate. Komsica su bitali bosnjaci. To nije legalni i tu treba jednom zauzeti jadan stav i pruziti adrkvatan odgovor. Preko ovog se ne moze. RH- ka je upoznata sa svim, EU- ja, vidoki prestavnik i svi su mirno cekali. Evo ga dogodi se nesto sto nije demokracija i dto hrvatima salje poruku da ne postoje i da se bez njih moze.

  7
  1
 • Da išta vrijediš i ti Ćavara i čović i ostali i da imate mudrosti i odlučnosti nebi do oboga ni došli .Budući da ste jadni,sebični i bez muda,uz to i komunisti ništa nije čudno.I što sada?Hoćete li cviliti i zapomagati i svaljivati krivicu na jadni Hrvatski narod,didove i babe jer su mladi otišli?I to ste vi spremni ali ste niškorist.Pa pogledaj se moj Čavara..i zapitaj se što si ti i ostali što stee godinama na vlasti učinili da do ovoga ne dođe.Ama baš ništs.I zato ko vas više jebe.mrššš u 3 p.m.

 • Ovo je kraj Hrvata u BiH.Vraca se Osmanlijska drzava.Dolaze nam age i begovi.Povijest se ponavlja. Islamska deklaracija je na stolu.To zeli Europa.

 • Hrvati su još jedino pozitivno što postoji u BiH. Ako Hrvati odu iz BiH, mislim da ćete time više izgubiti vi nego mi. Jadna će biti ta Bosna, puno više nego sada. I još nešto, ako ste toliko protiv katolika i općenito zemalja zapada, zašto idete svi na taj zapad? Mogli biste promijeniti stranu svijeta. Jedno govorite, drugo radite. Toliko o vama Bošnjacima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.