Pucnjava u Sarajevu: Jedna osoba ubijena, tri uhićene

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u sarajevskom naselju Ilidža ubijen je muškarac, a kako javljaju bh. mediji, radilo se o policijskoj akciji nakon pokušaja pljačke.

Kako navodi MUP, jutros oko 01,10 sati, obaviješteni su da je u mjestu Svrake, općina Vogošća, u tijeku teška krađa u samoposluzi “Amko – komerc” od strane više naoružanih osoba.

Četiri osobe pokušale su opljačkati trgovinu, no policija je ubrzo stigla pa su razbojnici počeli bježati, javlja Dnevni Avaz.

“Na lice mjesta upućeno je više policijskih patrola. Policijski službenici utvrdili su da su se izvršitelji putničkim motornim vozilom marke “VW Pasat”, svijetlo-plave boje, udaljili u pravcu općine Novi Grad Sarajevo. S ciljem hvatanja izvršitelja spomenutoga kaznenoga djela, organizirana je policijska potjera te su izvršitelji sustignuti na kružnom toku, ulica Butmirska cesta, općina Ilidža”, navodi MUP ŽS-a.

Razbojnici su prvo pucali na policiju, nakon čega je policija uzvratila vatru. Tijekom pucnjave ubijen je Nermin Delić, a ranjen je još jedan muškarac koji je među uhićenima.

 

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.