Prosinečki: Menalo i Lončar će sigurno biti u konkurenciji za „A“ reprezentaciju

U Sarajevu je pod predsjedavanjem predsjednika Elvedina Begića ovoga petka održana 18. redovita sjednica Izvršnoga odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Nakon podnesenog izvješća izbornika Roberta Prosinečkog o nedavnim prijateljskim utakmicama „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine na američkoj turneji, Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH jednoglasno je usvojio prijedlog odigravanja dvije prijateljske utakmice „A“ reprezentacije u ožujku, protiv Bugarske 23. ožujka u Sofiji, te Senegala 27. ožujka u Francuskoj.

Opća ocjena članova Izvršnog odbora BiH jest da se praksa pozivanja igrača iz domaćeg prvenstva treba nastaviti, te da je njihovo ponašanje i odnos prema reprezentativnom dresu potvrda kako se u našim klubovima radi dobro ne samo u sportskom segmentu, već i na pedagoškom planu.

„Postoji dosta naših igrača koji imaju talenta i sigurno će neki od njih na prvom sljedećem okupljanju biti s nama. Marijan Ćavar, Luka Menalo, Stjepan Lončar i Elvis Sarić su samo od nekih koji imaju kvalitetu i sigurno će biti konkurencija u „A“ reprezentaciji“, izjavio je izbornik Robert Prosinečki u gostovanju u emisiji Dan uživo na N1 gdje je govorio o pripremama i planovima u radu reprezentacije BiH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.