Promocija zbirke pjesama “Vremenski putnik” mladoga pjesnika Marijana Knezovića

Udruga PAUK organizira promociju zbirke pjesama „Vremenski putnik“, mladog pjesnika i srednjoškolca Marijana Knezovića. Promocija će se održati u ponedjeljak, 29. prosinca 2014. u kinodvorani Posušje s početkom u 19 sati.

Recenzenti zbirke pjesama su: književni kritičar i profesor filozofije i komparativne književnosti na katedri Hrvatskog jezika na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, dr. sc. Antun Lučić te doktorand na Fakultetu teologije i religijskih znanosti na Sveučilištu u Louvainu u Belgiji, koji se aktivno bavi pjesništvom, profesor Stipe Odak.

O zbirci će, uz njih, govoriti i mlada književnica, kolumnistica i studentica novinarstva Marina Radoš.

Stihove će govoriti glumac Miro Barnjak i Jelena Čačulović, uz glazbenu pratnju Gabrijela Miličevića na gitari kao i Ivane Pekas na klaviru.

Svojom pjesmom počastit će nas i ženska klapa Zvizdan.

Mladi pjesnik Marijan Knezović rođen je 13. srpnja 1996. godine u Posušju, gdje je završio Osnovnu školu Ivana Mažuranića i gdje trenutno, kao učenik 4. razreda, pohađa Gimnaziju fra Grge Martića. Pisanjem se počeo baviti još u ranoj mladosti, a prva iskustva stjecao je pišući za razne portale. Član je mnogih organizacija i udruga, između ostalog i jedan od aktivnijih članova PAUK-a, kao i organizacije za demokraciju i ljudska prava CIVITAS.

Pjesme ovog talentiranog mladog pjesnika, uz ironiju i satiru, mnoge će potaknuti na razmišljanje.

Svi su pozvani prisustvovati promociji zbirke pjesama i ovim događajem zatvoriti posljednji ovogodišnji PAUK-ov događaj.

I u novoj godini možete očekivati razne kulturne i društvene sadržaje ove Udruge, a dotad svima želimo sretne blagdane te uspješnu Novu godinu, uz poznati PAUK-ov slogan: „Ne čekajte, stvarajte!“

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.