Proizveden iPhone optočen 24-karatnim zlatom i ukrašen sa 700 dijamanata

Engleski draguljar napravio je tako skup model Apple iPhona da ga njegov vlasnik vjerojatno neće htjeti ni izvaditi iz kutije.

Cijeli handset, napravljen u londonskoj tvrtki ”Alchemist”, najskuplji je iPhone na svijetu, i to sa cijenom od milijun dolara.

Ručno rađeni iPhone ima okvir od 24-karatnog zlata, a prekriven je sa 700 pojedinačnih dijamanata, koji skupa imaju vrijednost sedam karata.

Ova tvrtka je specijalizirala dodavanje dizajnerskog zlata i dijamatnih okvira na laptope, računala, tablete i pametne telefone.

Tvrtka ističe kako je započela proizvodnju mobitela koji je toliko luksuzan da će redefinirati značenje raskoša i pokazati vrijednost mobitela koji se po narudžbi radio sedam mjeseci.

”Uređaj je prerastao u najtraženijih komad prilagođene tehnološke naprave dostupne u svijetu danas”, istaknuo je glasnogovornik tvrtke ”Alchemis”t London.

Ploča iPhonea od milijun dolara napravljena je od 24-karatnog zlata, sa 53 dijamanta koji čine Apple logo.

Tipka za navigaciju je također napravljena od 24-karatnog zlata i ima dva karatna dijamanta koji su urezani u središte.

Glasnogovornik je dodao: ”Pretjerano točan, trudoljubiv i metodičan su riječi koje najbolje opisuju proces proizvodnje ovog jedinstvenog mobitela”.

Dizajneri su na ovaj način ostvarili izazov spajanja epske estetike i tehničkih proporcija.

Samo dva handseta ovoga mobitela bit će prodana, a budući kupci su zamoljeni da službeno registriraju svoje zanimanje web stranicama tvrtke ili na web stranici koja je napravljena isključivo za ovaj mobitel.

Handset i dodatna oprema, uključujući punjač i USB kabel, također dolaze u naručenim kućištima.

(Bljesak.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.