Žalosno je ako ovih deset stvari o seksu još uvijek ne znate

Samo zato što ste prerasli nespretni seks u automobilu i zato što ste proširili svoj seksualni repertoar, to ne znači da nemate još puno toga za naučiti o seksu.

Pokazalo se da postoji još puno toga o seksu što čak ni odrasli ne znaju, a na stranici thoughtcatalog.com sastavili su popis.

1. Puno seksa i više partnera ne utječe na opuštanje vaginalnih mišića. Vagine su ‘dizajnirane’ tako da kroz njih prođe beba, zar stvarno mislite da će puno seksa i nekoliko penisa utjecati na izgled vagine?!

2. Većina žena ne može doživjeti orgazam samo od penetracije. Ponovite na glas i zapamtite jednom zauvijek – stimulacija klitorisa!

3. I oralni seks – je seks! Spolno prenosive bolesti mogu se prenositi i oralnim seksom. Što mislite, zašto većina prostitutki inzistiraju na nošenju prezervativa i kad je oralni seks u pitanju?

4. Prezervativi su jedino kontracepcijsko sredstvo koje štiti od neželjene trudnoće i spolno prenosivih bolesti. Ako niste u monogamnoj vezi i ne testirate se redovito – izvolite koristiti prezervative, nema isprike!

5. Analni seks ne uzrokuje inkontinenciju! Nakon analnog seksa neće se ništa promijeniti po tom pitanju.

6. Nema definicije za ‘dobar’ i ‘loš’ seks. Sve je stvar komunikacije, preferencije i to varira od osobe do osobe, od para do para. S jednom osobom možete imati odličan seks, a s drugom grozan seks. nešto što u seksu nije funkcioniralo s bivšim partnerom/partnericom, ne znači da neće funkcionirati s trenutnim. Naučite čitati govor tijela.

7. Loš seks nije bolji od nikakvog seksa. Pogotovo za žene za koje to uglavnom znači da nisu došle do orgazma. Težite za tim da uvijek imate dobar seks. S naglaskom na to da oboje budete zadovoljni. Dijeljenje je važno.

8. Nema ništa loše u tome ako muškarac ne želi seks. I nije istina da muškarci uvijek više žele seks od žena. Seksualni apetiti pojedinca temelji se na različitim stvarima: prehrani, samopouzdanju, zadovoljstvom u vezi…

9. Prekinuti snošaj/seks pod tušem/seks za vrijeme menstruacije ne spriječavaju trudnoću. Prekinuti snošaj ne znači da nije došlo do predejakulata. Poput lososa, spermići mogu ‘plivati’ uzvodno i mogu živjeti u rodnici i do sedam dana.

10. Veličina je važna samo na neki način. O ovoj temi se raspravlja i raspravlja. Većina smatra da je veličina važna više psihički, nego fizički. (Hot.hr) 

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.