Priznao da je prijetio glavnoj tužiteljici BiH Gordani Tadić – Jabuka.tv

Priznao da je prijetio glavnoj tužiteljici BiH Gordani Tadić

Ranko Petrović (1990.) iz Tuzle u potpunosti je priznao krivicu za upućivanje prijetnji glavnoj tužiteljici Tužiteljstva BiH Gordani Tadić.

U skladu sa sporazumom, za optuženog je predložena uvjetna kazna zatvora u trajanju od jedne godine, koja se neće izvršiti ukoliko optuženi u roku od dvije godine, ponovno ne počini kazneno djelo.

Optuženi je priznao da je tijekom ožujka 2019. godine, putem izjava na internet portalu, uputio ozbiljne prijetnje glavnoj tužiteljici Gordani Tadić, koja predstavlja i rukovodi Tužiteljstvo BiH i nalazi se pod 24 satnom policijskom zaštitom, pozivajući na napad i pucanj na glavnu tužiteljicu, što je kod navedene izazvalo ozbiljan strah i uznemirenost, kao i uznemirenje javnosti, prenosi državna televizija.

Optuženi je prilikom sporazumnog priznanja, uputio i ispriku zbog počinjenog nedjela te izrazio kajanje.

Iz Tužiteljstva su naveli da će, u skladu sa sporazumom, od optuženog biti oduzeta sredstva korištena za izvršenje kaznenog djela, uključujući računalnu opremu.

Sud BiH je nakon razmatranja, prihvatio navedeni sporazum.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • SDA je nju oznacila tko metu svih svojih rezimski medija koji je pljuju i napadaju. SDA i bosnjacki vrh zele da kontroliraju VSTV, uspjeli u tome, Drzavni sud, uspjeli, Sipu, Osu, min. Sigurnosti, MUP i jos im fali Tuziteljstvo BiH. Mafija je pod njihovom kontrolom i onda imaju svoju gradansku drzavu po svim pravima i obicajima serijata.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.