Priopćenje za javnost vlasnika tvrtke Bernina iz Širokog Brijega

Ovim putem želim izvjestiti javnost da je informacija oko predsjednika FBiH g. Živka Budimira, a koja se dovodi u svezu da je isti pomilovao sina vlasnika tvrtke Bernina neistina i netočna.

Naime, moj sin nije nikad ni zašto nije bio optužen ni osuđen, pa tako nije niti mogao bit predmet bilo kakvog pomilovanja. Osim toga g. Budimira osobno ne poznajem već samo kao javnu osobu.

Istina je jedino da su pripadnici SIPA-e ušli u prostorije tvrtke da bi izvršili naredbu, a u svezi kontrole i provjere da li se u prijevoznom sredstvu kontejner koji je netom prije stigao iz luke Ploče, a koji pomorskim putem prevozi banane iz Ekvadora, nalazi podmetnuta droga.

S obzirom da nakon opsežne provjere ništa nije pronađeno, želim informirati javnost o istini, kao i da sam nevjerojatno iznenađen o količini netočnih informacija koje se svjesno plasiraju u javnost a da za to nitko ne odgovara.

Očigledno da kriva dojava nije pala na ‘plodno tlo’, prema tome ponavljam da je tvrtka Bernina nedužno uvučena u sve to što se navedenim radnjama (provjerama) i dokazalo, stoji u priopćenju vlasnika širokobrijeke tvrtke Bernina.d.o.o. gosp. Blage Hrkaća.

(www.jabuka.tv)