Prije dvije godine proglašena najljepšom djevojčicom svijeta, danas ima milijun i pol pratitelja

Anastasiju Knyazevu prije dvije godine zvali su najljepšom djevojčicom svijeta. Tabloidi su je tad proglašavali sljedećom Irinom Shayk, a bila je i najmlađa manekenka koja se ikad pojavila u francuskom izdanju Voguea.

Djevojčica danas ima osam godina i skoro milijun i pol pratitelja na Instagramu koji i dalje prate svaki njen pokret. Profil na toj društvenoj mreži i dalje vodi njena majka Anna koja ga je i pokrenula kad je djevojčica imala samo četiri godine, prenosi Index.hr.

Upravo su zbog toga mnogi bili zabrinuti za sigurnost djevojčice čijim je fotografijama pristup imao (a ima i danas) čitav svijet.

Bez obzira na to što javnost misli o njoj, činjenica je da proglašavanje nekoga najljepšom djevojčicom uopće nije zdravo, kako za nju tako i za ostale djevojčice na svijetu koje će možda poželjeti biti kao ona. To može jako utjecati na njihovo samopouzdanje, kao i samopouzdanje same Anastasije. Ona je još uvijek samo dijete i takva bi trebala i ostati. Barem još neko vrijeme, pisali su tad neki, a drugi su dodavali:

Profili na kojima su glavne zvijezde djeca totalno su neprikladni u današnje vrijeme u kojem pedofili vrebaju sa svih strana…

No čini se da Anastasijine roditelje to nije pretjerano zabrinulo pa i danas objavljuju brojne detalje iz privatnog života djevojčice koja je prve manekenske uloge odradila sa samo dvije i pol godine. Iz objava na Instagramu vidljivo je da se Anastasia i dalje bavi modelingom, a često se mogu vidjeti i fotografije nje i starijeg brata.

Izgleda kao lutka, zaista jest najljepše dijete svijeta…Nevjerojatna ljepota, komentiraju i dalje njeni mnogobrojni obožavatelji.

Inače, Anastasijinu titulu najljepše curice svijeta prošle je godine preuzela šestogodišnja Alina Yakupova.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.