Prijavite se na Streetball Mostar 2K15

U nedjelju, 16. kolovoza 2015. godine, u organizaciji košarkaških entuzijasta Mostar te uz podršku Vijeća mladih Grada Mostara planira se držati treći po redu turnir u uličnoj košarci pod nazivom ”Streetball Tournament Mostar 2K15” na igralištu Osnovne škole Ilije Jakovljevića (tzv. Japanska škola) u mostarskom naselju Centar II.

Streetball turnir u Mostaru predstavlja završni turnir u nizu natjecanja koja su organizirana diljem gradova BiH. Između ostalih, ističemo Streetball turnire u Čapljini, Čitluku, Grudama, Ljubuškom, Posušju, Širokom Brijegu, Rami, Vitezu, Travniku itd.

Mostar zaslužuje da se tradicija organiziranja ove vrste događaja nastavi i ove godine, jer ovakvo kulturno-sportsko natjecanje doprinosi zajednici u užem i širem smislu. Turnir će se organizirati u tri dobne skupine: kadeti, juniori i seniori.

Na turniru se očekuje nastup 28 ekipa seniora, 16 ekipa juniora koji će se natjecati kroz skupine/knockout faze natjecanja. Očekuju se natjecatelji iz cijele Bosne i Hercegovine, a i Hrvatske.

”Početak turnira je u 11.00 sati dok je očekivani završetak u 23.00 sat. Za sudionike turnira organiziran je i zabavni program te atraktivna natjecanja u tricama i zakucavanjima, gdje će pobjednici također biti nagrađeni. Za dobru atmosferu i glazbu pobrinut će se DJ, a posjetitelji će se moći osvježiti na šankovima naših sponzora, te okrijepiti nekim od brzih jela s roštilja, tako da je dobar provod zagarantiran,” poručili su organizatori.

Važnost ovog turnira prepoznali su te će o njemu izvještavati mediji poput: Radio Dobre Vibracije, Studio 88, Večernji List, Dnevni list, TV1, Prva TV te portali Jabuka.tv, Bljesak.info, Klix.ba, Pogled.ba, MostarLife te mnogi drugi.

Nagradni fond:
—————————————————————————-
SENIORI:
1. mjesto: 800 KM, pehar, noćenje u hotelu s uključenim doručkom, Streetball Mostar majica
2. mjesto: 400 KM, pehar, noćenje u hotelu s uključenim doručkom, Streetball Mostar majica
3. mjesto: 100 KM, pehar, noćenje u hotelu s uključenim doručkom, Streetball Mostar majica
—————————————————————————–
JUNIORI (1998. godište i stariji):
1. mjesto: 100 KM, plaketa, majica,
2. mjesto: 50 KM, plaketa, majica,
3. mjesto: 20 KM, plaketa, majica,
—————————————————————————–
NATJECANJE U TRICAMA: 50 KM
—————————————————————————–
Prijave su počele i možete ih vršiti putem telefona 063/421-566 s nazivom ekipe te imenima igrača ili se možete javiti u Facebook grupu StreetBall Mostar 2K15. Kotizacija za seniori iznosi 40 KM, a za juniore 20 KM.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: