Prekrasna Petra „Lice je s naslovnice invjenčanja i Miss Mepas Mall-a“

Sinoć je u prepunom Mepas Mall-u održan izbor za „Lice s naslovnice i Miss Mepas Mall-a by Anica Kovač“ čiji je medijski promotor bila i Jabuka.tv Bila je to večer u kojoj nije nedostajalo ljepote i glamura a tražila se i pozivnica više.

Program je vodila prekrasna voditeljica OBN-a, Adrijana Kurtijaš koju je za ovu priliku obukao Salon vjenčanica „Bakus Sposa“ u veličanstvenu haljinu branda „Pronovias“.

Svih dvadeset finalistica, za čiji styling su se pobrinuli vizažistica Marijana Bošnjak iz City SPA centra i Miro Marjanović iz Frizerskog studija „Red Carpet“, prošetalo je pistom u novim modelima „Adidas Originala“ i glamuroznim haljinama Sherri Hill, salona „La Perla“, eksluzivnog zastupnika Sherri Hill-a za BiH, a scenski nastup djevojaka svojom koreografijom potpisuje Boris Kosmač.

Članovi žirija među kojima su bili i Zoran Mamić, Maja Šuput, Robert Kovač, Enes Bešlagić i naravno Anica Kovač, te predstavnici sponzora „Auto centra Tomić BMW“ koji je bio i generalni sponzor, „ Francka“, službene vode „Jane“, „Sherri Hill-a“, „Bilotradea“ te „Violete“ teško su se odlučili za šest finalistica. Odabrane djevojke svoju ljepotu pokazale su u vjenčanicama salona: „Draga“, „Bakus Sposa“, „Paulina Sposa“ i „Martina Sposa“, a dodatne osmjehe publike izmamile su malene djevojčice u haljinicama Salona vjenčanica „Draga“.

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

Djevojke su hrabro odgovarale na pitanja koja su im postavljali članovi žirija što je dodatno presudilo u odabiru pobjednica.
Titulu najljepše ponijela je Petra Dukić iz Tomislavgrada, prva pratilja je bila Tea Bošković iz Mostara, a druga pratilja Jelena Vukanović iz Trebinja, a sve su djevojke bile nagrađene vrijednim nagradama spozora.

Samom izboru prethodila je izvrsna Facebook kampanja na stranici Mepas Mall-a, u izvedbi „Istudija“. Like!-ovi su presudili u odabiru Miss Facebooka, titule iznenađenja, koju je ponijela Adnana Omerović iz Bugojna.
I onako užarenu atmosferu izbora dodatno su zagrijali nastupi vrckave Maje Šuput, glazbene legende Halida Bešlića, energične, svjetski poznate violončelistice Ane Rucner te neponovljive, mlade zvijezde estradnog neba- Eve Pilić.

Sam događaj završio je rezanjem „humanitarne torte“ Slastičarne Pepi, koju su prodavale javne osobe. Prodajom torte prikupljeno je 1.650 KM koje će organizatorice Anica Kovač, Deana Leko i Dijana Pavković te predstavnici Mepas Mall-a, uručiti „Udruzi pužnica“ iz Mostara.

Na prigodnom domjenku uzvanike su zabavljali odlični „Širokobriješki dukati“, a zabava je potrajala duboko u noć.
Sve bitne trenutke ovog natjecanja ovjekovječio je službeni fotograf Antonio Planinić iz „Studia Antonio“.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • ovoj plavuši je najviše krivo. Ona je mislila da će pobijediti, na svim slikama još prije natjecanja, svugdje se samo ona ističe. A pobjednica je baš simpatična.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.