Predstavljen program 6. Mostar Summer Festa

Program 6. izdanja Mostar Summer Festa (MSF) predstavljen je danas na tiskovnoj konferenciji.

Ana Ćavar, glasnogovornica Festivala se na samom početku osvrnula na proteklih nekoliko godina festivala ističući da je 25 tisuća ljudi posjetilo MSF i da je preko 100 izvođača nastupilo na Festivalu.

Ove godine pripremamo Chill out zonu. Ona se nalazi na našoj poznatoj lokaciji. To je naša čarobna zona. U ta dva dana gradimo pravi mali industrijski grad. Na našoj glavnoj pozornici ove nas godine očekuje Prljavo kazalište. Ono što je genijalno u ovo priči je da ove godine Prljavci slave 40 godina postojanja tako da očekujemo nezaboravan koncert u Mostaru. Tu je i Trem 11. Svi znamo što su napravili u Zagrebu nedavno pa se nadamo da će slično ponoviti i u Mostaru. Tu su Urban & 4, Let 3, Letu štuke, Bad copy. Sve su to imena koja nas očekuju na glavnoj pozornici, istakla je Ćavar.

Direktor festivala Miki Radić kazao je da svake godine različitim gostima nastoje zadovoljiti različite glazbene potrebe.

Line up i dalje ovisi o budžetu samoga festivala. Namjera festivala je istaknuti angažman mladih, istaknuti Mostar na mapi regije. MSF je tijekom godina rastao u smislu kvalitete festivalskog programa, ističe Radić.

Mostar Summer Fest održat će se 29. i 30. lipnja na prostoru Mostarskoga sajma.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.