Dva dana zabave: Još mjesec dana do Mostar Summer Festa

Ovogodišnje, šesto izdanje Mostar Summer Festa održat će se 29. i 30. lipnja, u prostoru industrijske zone Mostarskoga sajma.

Organizatori najavljuju uzbudljiva dva dana i nastup 25 izvođača na dva stagea.

Na glavnom stageu posjetitelje će zabavljati, među ostalim, Prljavo kazalište, Let 3, Tram 11, Urban & 4, Letu štuke, Bad Copy, dok je e-MOtion stage rezerviran za ljubitelje elektronske glazbe, a nastupit će Nipplepeople, DJ Dejan Miličević, GRAMOPHONEDzIE, Kristijan Molnar.

Naš cilj je predstaviti poznata i manje poznata domaća i regionalna glazbena imena. Namjera je Mostar visoko pozicionirati na festivalskoj mapi regiji, ojačati domaći glazbeni sektor, promovirati urbanu kulturu i doprinijeti procvatu kulture, turizma i ekonomije u Mostaru, kazao je na konferenciji za novinare direktor Mostar Summer Festa Niki Radić.

Prema riječima voditeljice PR-a službe Mostar Summer Festa Ane Ćavar, od svoga prvoga izdanja 2013. godine festival je kontinuirano rastao, a u proteklih pet godina više od stotinu izvođača zabavljalo je 20.000 posjetitelja.

Kako bi privukli što više gostiju iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, organizatori su ove godine osmislili housing program, u okviru kojega se nude vikend paketi za posjetitelje s osiguranim prijevozom, smještajem, festivalskom ulaznicom, kao i posjetom turističkim atrakcijama u Mostaru i okolici.

Detaljne informacije i novosti vezane za festival mogu se pronaći na službenim internetskim stranicama www.mostarsummerfest.com.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.