Pratite uživo zasjedanje Hrvatskog narodnog sabora u Mostaru

Počelo je IX. zasjedanje Hrvatskog narodnog sabora BiH. Riječ je o izvještajnom saboru na kojem će biti usvojena Rezolucija kojom se potvrđuje privrženost hrvatskoga naroda domovini Bosni i Hercegovini, ali samo kao državi jednakopravnih konstitutivnih naroda i svih njenih građana.

Sabornici će potvrditi opredjeljenje hrvatske politike za euroatlantske integracije i njenu spremnost za izgradnju države BiH.

Također, upozorit će se na pogubnost separatističkih i unitarističkih politika, koje podjednako razaraju BiH i na pogubnost rušenja načela konstitutivnosti naroda, Ustava BiH i Daytonskog mirovnog sporazuma.

Jasno će se istaknuti i kako je hrvatski narod važniji od države te kako će HNS preuzeti odgovornost za spas hrvatskoga naroda ako se nastavi s rušenjem BiH kao države triju u svemu jednakopravnih naroda.

Hrvati su slobodan i državotvoran narod, konstatirat će se, i ako dođe do blokada političkog sustava i izbornog procesa te urušavanja ustavno-pravnog poretka i dezintegracije države, HNS će biti spreman preuzeti zaštitu hrvatskih nacionalnih prava.

Realizaciju prijenosa osigurala je Radio televezija Herceg Bosne.

(www.jabuka.tv)


18 komentara

 • Gdje su vam partneri Lijanovici? Dobročinitelj proveo sa njima deset godina na Sudu BiH, sasvim slučajno oslobođeni svi…

 • Mogli su i pustiti neku staru snimku zasjedanja jer pričaju isto šta se priča ima 20 i kusur godina, znači ništa novo, apsolutno ništa!

 • Dosli ovi dupolizci iz HSP, HDZ- 1990 i ostali smoklani po svoj tal. Za potporu Covicu ovim uvlaciguzanima dojucerasnjim politickim protivnicima treba stogod prebaciti iz Eroneta, HT- Poste i EP- HZ- HB. E to je to suplja ko zajednistvo koje Dobrocinitelj mora platiti svake godine da se ovi govnari ne pobune i priklone Bosnjackim partijama. A zna se tko su ti likovi i sad su kao oni HNS. Fujjjj.!!!

 • Nakon 25 i više godina, čovjek se sjetio kako bi finansirao hrvatsku televiziju!!
  E nećeš moje marke dok sam živ. Kako do sada tako i od sada. VARALICO!

 • Piše na klixu da Čova traži pretplatu za tv H Bosne..po 1 KM.Ako je istina onda mrš.Nije za 1 KM, ali čemu to?Kad uvede sve u evidenciju onda digni na 10 KM.Već viđeno.Ćao.

  • Samo vi zasjedajte, jutros pun autobus omladine ode za njemacku. Grad je doslovno poluprazan, za 10 god samo ce 2 osnovne skole biti potrebno… pa vi zasjedajte

 • Deklaracije ovog sabora nemaju nikakav utjecaj da bilo što promijene u BIH. Još jedna manipulacija, mazanje očiju i trošenje novca

 • Uz račun za struju 1 KM za partijsku Tv.Zar nije to protuzakoniti način, zar to nije već viđeno na državnoj razini. Samo pokušajte

 • Skoro 3 godine nakon izbora nema nove Vlade Federacije iako ste vi tu govorili kako ce se sad Covic “prodati” za stolicu.
  Nece je ni biti do 2022.
  Teren se priprema, zeznuli su s Komsicem opet, malo tko ih dozivljava, izlaze neki non paperi, sprema se napokon bolje doba za Hrvate u BiH pa vi kuckajte tu komentarcice svoje, kukajte

 • Anonimno
  4. lipnja 2021. u 16:35 ti me podsjeti na jednu staru posšalicu kad su gonili u borak u mlinicu mlit žito na magarcu i magarac je došao do onog akvadukta i sageo se da ga nebi dirnuo koliko se zamišljao da je velik

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.