Poziv na humanitarnu akciju darivanja krvi

U povodu Svetoga Ante, zaštitnika sela Uzarići, Crveni križ općine Široki Brijeg organizira humanitarnu akciju darivanja krvi.

Akcija će se održati u utorak 12.06. u prostorijama Mjesne zajednice u Uzarićima, u vremenu od 9,00 do 11,00 sati. Pozivamo sve zdrave građane od 18 do 65 godina, da se u što većem broju odazovu akciji darivanja krvi te svojom humanošću pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Naime, zbog nekoliko iznimno urgentnih situacija i životno ugroženih pacijenata iz naše općine, imali smo apel za hitne donacije krvi, tako da su se svi naši redoviti darivatelji krvi maksimalno iscrpili. Bolnica i dalje apelira na sve građane da se odazovu ovoj humanitarnoj donaciji kojom spašavaju tuđe živote.

Hvale vrijednom domaćinu MZ Uzarići i sponzorima ove akcije BOMI d.o.o. Široki Brijeg, PRIMORKI d.o.o. Široki Brijeg i restoranu KOD GENE Uzarići se posebno zahvaljujemo.

Svi se radujemo Vašem dolasku, a ujedno se zahvaljujemo vašoj dobroti.

Danas 09.06.2012. u Grudama je održano druženje darivatelja krvi naše županije. Na druženju su u znak zahvalnosti prigodne darove (satove s ugraviranom posvetom) dobili g. Ivan Čerkez iz Uzarića, g. Zoran Ivanković iz Mokrog i gđica. Lucija Naletilić iz Oklaja.
G. Ivica Šaravanja iz Širokog Brijega nominiran je za Srebrni znak priznanja koju dodjeljuje Crveni križ F BiH. Plaketu će dobiti na prigodnom druženju darivatelja krvi F BiH u Gračanici 16.06.2012.godine.

Slijedeću redovnu akciju planiramo provesti 28.06.god. u Kočerinu a u kolovozu 2012. god. Akciju za građane u Širokom Brijegu.

Iskreno se nadamo da će se sugrađani Širokog Brijega prema svojim mogućnostima opredijeliti za neku od ove tri akcije.

Crveni križ Široki Brijeg

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.