Požar u Jasenici: Bratu zapalio kuću?!

Veća materijalna šteta načinjena je u požaru koji je jučer u poslijepodnevnim satima izbio u obiteljskoj kući Zdravka Karačića. Prema izjavama okupljenih mještana, sumnja se da je požar izazvao Zdravkov brat Ilija Karačić. On se jučer prilikom posjeta novinara Dnevnog lista mjestu događaja nalazio u policijskom vozilu i trebao je biti prevezen u službene prostorije radi davanja službene izjave.

U policiji jučer nisu mogli ništa potvrditi, pravdajući se istragom koja je trajala.
U Vatrogasnu postaju Mostar poziv za intervenciju stigao je oko 14 sati i brzom intervencijom spriječili su širenje požara u dio kuće u kojem živi njihova sestra. Također, upućeni su i pripadnici policije, koji su, kako doznaje Dnevni list na mjestu događaja, zbog sukoba koji već duže vrijeme traje između braće intervenirali u prethodna tri dana, prenosi Dnevni list.

Inače, Ilijina kuća je odmah do Zdravkove, što je, ustvari, njihovo obiteljsko nasljeđe, a susjedima nije što je uzrok njihovih svađa.

Kako su nam ispričali, Ilija je živio u Njemačkoj i ima tamošnju mirovinu. U trenutku izbijanja požara u kući nije bilo nikoga, dok se Zdravko nalazio na svom radnom mjestu u Aluminijskom kombinatu. U policiji nisu htjeli iznositi informacije o ovom slučaju, a više detalja bit će poznato nakon očevida i istrage.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.