Potukli se navijači Sarajeva i pripadnici EUFOR-a

Jučer kasno poslijepodne kod sarajevske Vijećnice, na području općine Stari Grad, izbila je masovna tuča kada je skupina, za koju se vjeruje da su navijači FK Sarajevo, napala grupu državljana Bugarske. Među napadnutima bilo je i vojnika EUFOR-a, pripadnika bugarskog kontingenta.

– Za sada možemo samo priopćiti informaciju da su dvije osobe lakše ozlijeđene, a za počiniteljima ovog kaznenog djela se traga. Više informacija o ovom slučaju bit će poznato sutra (danas op.a) – kazali su kratko za Dnevni avaz u MUP-u Županije Sarajevo.

Prema neslužbenim informacijama ozlijeđeni su pripadnici oružanih snaga EUFOR-a koji su branili jedan autobus koji je stigao iz Bugarske u kojem su se nalazili navijači Levskog.

Svjedoci ovog incidenta ispričali su da je nakon tuče došlo do jurnjave u kojoj je nekoliko osoba bježalo u pravcu Veleposlanstva Slovenije. Nedugo nakon toga, na mjesto događaja došle su patrole policije i ekipa Hitne pomoći. Tom prilikom strani državljani su odbili dati lična dokumenta pozivajući se na imunitet. Zatim su došli i pripadnici EUFOR-a kao i jedan autobus kojim su sudionici tuče odvezeni u bazu, prenosi Oslobođenje.

Podsjećamo, navijači ovog tima su tijekom utakmice sa Sarajevom koja se igrala u Bugarskoj istakli transparente u kojima su veličali optužene ratne zločince Ratka Mladića i Arkana, a kasnije su se “proslavili” parolom “Nož, žica, Srebrenica”.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.