Posuško lito 2021: Otvaranje centra za mlade Atomsko sklonište

Udruga Apollo je u suradnji sa BHRI,IOM I USAID-om , te uz potporu lokalne zajednice realizirala projekt službenog naziva YOUTH CENTER ATOMSKO SKLONIŠTE .

Projekt je započet 01.travnja 2021. a službeno završava otvaranjem preuređenog prostora Atomskog skloništa.

U program Posuškog lita je uvršteno i službeno otvaranje ovog multimedijalnog , vrhunski opremljenog i uređenog prostora i to 27.srpnja 2021. s početkom u 18.00 sati.

Na otvorenju će biti prikazana video prezentacija faza projekta, moći ćete pogledati i izložbu radova likovne radionice te poslušati izvedbe bendova Rock Akademije.

Napominjemo da je uz ovaj projekt paralelno tekao i projekt #kulturarastura# ,koji će u četvrtak 29. srpnja imati i svoju veliku glazbenu završnicu- Koncert filmske glazbe.

Nakon višemjesečnih radova na adaptaciji prostorija Atomskog skloništa, prostor za mlade kreativce u Posušju je uređen ,opremljen i spreman primiti sve mlade ljude iz Posušja koji žele sudjelovati u radionicama koje će ovaj centar organizirati.

Veliku pomoć Udruzi Apollo u realizaciji ovog projekta pružile su navedene organizacije, Općina Posušje te svi mentori i polaznici radionica koji su svojim radom doprinijeli konačnoj realizaciji ovog projekta čija vrijednost premašuje 100.000 KM.

Posebnu zahvalu Udruga Apollo duguje svim pojedincima koji su se volonterski uključili u ovaj projekt kako bi ovaj centar mogao konačno otvoriti svoja vrata mladim ljudima kojima je potreban prostor za stvaranje kreativnih sadržaja u Posušju.

Iz Udruge Apollo poručuju, kako je proces realizacije ovog projekta bio zahtjevan ,no otvaranje Centra za mlade Atomsko sklonište samo je početak puno težeg procesa održavanja razine kvalitete radionica, te kako se nadaju da će suradnjom svih kreativaca u Posušju ovaj prostor u potpunosti ispuniti svoju namjenu generatora kulturnih događanja u našem Posušju.

(www.jabuka.tv) 

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.