Posuški strukovnjaci pomoću CNC strojeva izradili i donirali 70 vizira

Učenici i profesori Srednje strukovne škole Posušje izradili su 70 zaštitnih vizira koje su zatim donirali.

Srednja strukovna škola Posušje nabavila je najsuvremenije računalne programe, SOLIDWORKS za 3D modeliranje (crtanje) i SOLID CAM za programiranje rada na CNC strojevima kao i najsuvremenije 3D printere.

Zahvaljujući ovom uspjehu i najsuvremenijoj računalnoj tehnologiji koja se koristi u svijetu, SSŠ Posušje će uvesti novi predmet za CNC operatere i računalne tehničare u strojarstvu te će izvoditi teoretsku i praktičnu nastavu u informatičkom kabinetu škole kako bi učenici ovih dvaju strukovnih zanimanja stekli vještine i znanje korištenja ovih najsuvremenijih tehnologija i primijenili ih u praktičnoj nastavi u Tehnološkom parku Posušje.

Učenicima SSŠ Posušje pružit će se mogućnost educiranja i praktičnog osposobljavanja za rad u privatnom proizvodnom gospodarskom sektoru općine Posušje u firmama koje imaju CNC strojeve kojima trebaju mladi i sposobni radnici koji znaju koristiti najsuvremenije računalne i CNC tehnologije.

Prigodom ove nabavke, Srednja strukovna škola Posušje priključila se izradi plastificiranih vizira te je donirano 70 vizira za potrebe neophodnih osoba u prvom redu obrane od epidemije virusa Covid-19.

Dragi mladi, s CNC tehnologijom, sa SolidWorksom i SolidCamom Vaša uspješna budućnost je samo u Vašim rukama. Pridružite nam se u našoj SSŠ Posušje, poručuju iz Srednje strukovne škole Posušje.

Srednja strukovna škola Posušje nabavila je najsuvremenije računalne programe, SOLIDWORKS za 3D modeliranje (crtanje) i…

Objavljuje Srednja strukovna škola PosušjeUtorak, 21. travnja 2020.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.