Posuški osnovci dobit će nove sanitarne čvorove nakon 30 godina!

U prvim danima nove godine konačno su započeli prijeko potrebni radovi na potpunoj rekonstrukciji dotrajalih sanitarnih čvorova na dvije etaže Osnovne škole Ivana Mažuranića u Posušju.

Završeni su grubi radovi na zidnim pregradama, vodovodnim i kanalizacijskim instalacijama, postavljaju se keramičke obloge, a potom će uslijediti i montaža potrebnog namještaja. Ovo je ujedno prvi ozbiljniji zahvat na sanitarnom prostoru škole od njene izgradnje prije više od 30 godina.

Radovi se izvode po projektnoj dokumentaciji koju je izradila Općina Posušje, a financira ih tvrtka Planet, što je ujedno i dobar primjer društveno-odgovornog djelovanja u zajednici.

Zahvati bi trebali uskoro biti gotovi, čime će se značajno doprinijeti poboljšanju uvjeta boravka učenika u ovoj osnovnoj školi.

U prilog poboljšanju uvjeta rada, navedimo još kako Općina Posušje također trenutno radi i na izradi projektne dokumentacije za obnavljanje svlačionica te također sanitarnog čvora male sportske dvorane kako bi se moglo pristupiti radovima i na ovom objektu.

(www.jabuka.tv)4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.