Nekad ponos i ljepota, a danas ruglo Gruda

Iako Grude posljednjih nekoliko godina ulažu u poboljšanje izgleda samog središta, sveukupnu sliku kvari hotel Grude koji i dalje stoji kao ruglo i sramota u središtu Gruda, piše Grude-Online.info.

I dok se vode razne polemike i ulažu mnogobrojni napori da se situacija oko samog hotela sredi, nekadašnji ponos Gruda propada i predstavlja potencijalnu opasnost za sve one koji se nađu u njegovoj neposrednoj blizini, a takvih je mnogo budući da se mnogi parkiraju oko hotela.

Oronula fasada, porazbijani prozori, daske koje vise sa svih strana kao i crijepovi, samo su dio onoga što promatrači mogu vidjeti izvana, dok iznutra vlada još gora slika porazbacanih i uništenih stvari koji su umjesto nekadašnjeg ponosa postali sramota. Bilo je više pokušaja da se hotel spasi i da se ovom objektu vrati stara slava, međutim sve bezuspješno.

”Vlasništvo Hotela trenutno je u rukama Vlade ŽZH i intenzivno se radi na usklađivanju sa zakonom o trgovačkim društvima te izradi početne bilance kako bi se mogao odrediti model privatizacije. Iskreno se nadamo da bi se cijela situacija mogla završiti u ovoj godini,” kazao je v.d. direktora hotela Grude Jure Bandić za Grude-Online.info.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.