Ubio se jer je skrivio sudar u kojem mu je žena ozlijeđena

Nezapamćena tragedija na mostu Sv. Mihovila na Cetini. Bračni par iz Košuta kraj Sinja vozio se u Mercedesu iz smjera Čaporica prema Biskom. Došli su do mosta Sv. Mihovila na kojem je suprug (47), koji je vozio, izgubio nadzor nad automobilom. Vozio je prebrzo, a cesta je bila mokra te se zabio u ogradu mosta.

Kad je došao k sebi vidio je pored sebe najvjerojatnije onesvještenu suprugu (41) te po svemu sudeći pomislio da je mrtva. Uskoro je nekoliko vozača zaustavilo automobile i krenulo pomoći supružnicima.

Pokušali su pomoći ozlijeđenoj ženi, a njen suprug u jednom je trenutku izašao iz auta i krenuo prema ogradi mosta. Vozači koji su im pokušali pomoći vidjeli su da je izvan sebe i pokušali su ga zaustaviti.

Uhvatili su ga za ruke, ali on se istrgnuo i skočio u provaliju. Da tragedija bude veća, nije skočio u Cetinu već je stradao na stijenama tek metar dva od same rijeke.

Uskoro je na mjesto događaja stigla Hitna pomoć koja je pomogla ozlijeđenoj ženi. Prevezena je u KBC Split. Prema prvim informacijama zadobila je lakše tjelesne ozljede, ali je, prema pričama očevidaca, kad je shvatila što se dogodilo bila u potpunom šoku.

Kod nesretnog muškarca liječnici su mogli samo konstatirati smrt te je njegovo tijelo prevezeno na obdukciju u splitsku bolnicu.

(24sata.hr)