Posušje: Prilika za promociju vaših smještajnih i drugih turističkih kapaciteta

Market Makers u sklopu projektnih aktivnosti koje financira Švicarska vlada, s ciljem razvoja tržišta generalno, kao i ruralnog turizma, te afirmiranja ugošćavanja u domaćinstvima, poziva vas da se javite ako imate nekretninu, (kuću, vikendicu, ili zanimljiv prostor) u kojoj biste ugostili međunarodne goste, a da posjeduje osnovne uvjete i kvalitete.

Poljoprivredni, pčelarski, vinogradarski ili proizvodni pogoni su plus i obogaćuju ponudu. Za početak je bitno da se s fotografijama prostora javite na dolje navedene kontakte.

U slučaju da prostor odgovora potrebama platforme Airbnb, ekipa Market Makersa će vas pozvati i kreirati vizualni i narativni identitet (profil na web stranici Airbnb) kao i obučiti Vas kako koristiti stranicu, komunicirati s gostima i sve ostale pojedinosti vezane uz proces ugošćavanja.

Reklamiranje na platformi rural.ba je dio projekta. Osnovno poznavanje engleskog jezika (ili netko u vašem domaćinstvu) i tehnološka pismenost su potrebne.

Covid19 će ostaviti trajne posljedice na turizam u BiH i svijetu, pogotovo za 2020. godinu, tako da je potrebno poduzeti sve mjere da izgledamo što privlačnije i konkurentnije kao destinacija.

Molimo Vas da se javite s prijedlozima, te preporučite vašoj obitelji, prijateljima i susjedima da nam se jave, navodi se u priopćenju

Među ciljanim općinama je Posušje, i to do 1. lipnja 2020.

KONTAKT: Ruba Velagić +38762854158, [email protected]

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.