Posudio 600 eura i od kamata ‘zaradio’ oko 10.000 KM

Bijeljinska policija podnijela je nadležnom tužiteljstvu izvještaj protiv S.P. iz Bijeljine zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela zelenaštvo i iznuda.

Prijavljeni S.P. je osobi iz Bijeljine u 2014. i 2015. godini u zajam dao novac u iznosu od 600 eura, te je tom prilikom iskoristio njegovo nedovoljno iskustvo, lakomislenost i za sebe ugovorio nesrazmjernu imovinsku korist u vidu kamata na pozamljeni novac, priopćeno je danas iz Policijske uprave Bijeljina, javlja Fena.

Na ovaj način prijavljeni je stvorio dužničko – povjerilački odnos s ciljem naplate svojih potraživanja glavnice i kamate, te uz prijetnje oštećenog prinudio da mu plaća mjesečne rate, čime je za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist samo od kamata u iznosu od oko 10.000 КM.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Davno je receno bankari i zelenasi ce unistit sve na zalost puna ih je Hercegovina i niko nista a danas neki od kamatara otvaraju firme i glume postene gradane a neki su direktori u javnim poduzecima ali valjda ce nekad doc kraj u ovom lopovluku..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.