Poslovni sastanak rektorice Sveučilišta u Mostaru i predsjednika Uprave HT-a Mostar – Jabuka.tv

Poslovni sastanak rektorice Sveučilišta u Mostaru i predsjednika Uprave HT-a Mostar

U upravnoj zgradi HT d.d. Mostar danas je održan neformalni sastanak rektorice Sveučilišta u Mostaru, Ljerke Ostojić i predsjednika Uprave HT d.d. Mostar, Vilima Primorca.

Na sastanku se razgovaralo o nastavku zajedničke suradnje Sveučilišta u Mostaru i HT Eroneta, budući da HT Eronet svojom društveno odgovornom strategijom sponzorstava, često podupire aktivnosti fakulteta u sklopu Sveučilišta, kao i rad Studentskog zbora. Zaključeno je da bi se suradnja s obrazovnim institucijama u regiji svakako trebala i dodatno unaprijediti, te studentima omogućiti pristup relevantnim i aktualnim informacijama o radu u telekomunikacijskoj industriji, kao podloga pisanju stručnih radova, a možda i pri odabiru karijere nakon završenog studija.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljerka Ostojić i ovom je prigodom istaknula nedavnu odluku Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a o institucionalnoj akreditaciji Sveučilišta u Mostaru, što je potvrda da Sveučilište ispunjava kriterije koji su usklađeni s europskim standardima i smjernicama za osiguranje kvalitete u visokom obrazovanju.

(www.jabuka.tv)