Pojavila se žena koja je nestala 2015. u Kaliforniji

Žena iz Kalifornije koja je nestala prije gotovo osam godina ponovno se pojavila i zatražila od policije da je skine s popisa nestalih osoba.

Nestanak Lise Hu prijavljen je policiji u Oaklandu u prosincu 2015. godine. Međutim, prošle nedjelje je skinuta s popisa nestalih osoba policije Oaklanda na njezin zahtjev.

Hu je policajcima ispričala kako zapravo nikada nije nestala. Oaklandska policijska uprava nije dala nikakve informacije o tome gdje se gospođa Hu nalazila za vrijeme dok se vodila kao nestala. Priopćili su samo da je pronađena i da je na sigurnom, piše Independent.

Godišnje u SAD-u nestanu stotine tisuća ljudi

Zahvaljujući našoj zajednici i partnerima, Lisa Hu više nije nestala osoba. Ona je sigurno locirana, stoji u priopćenju na internetu.

Ovaj slučaj posljednji je u nizu nestalih osoba koje su se misteriozno ponovno pojavile. U srpnju se nestala tinejdžerica iz Arizone Alicia Navarro ponovno pojavila nakon što se za njom tragalo četiri godine, prenosi Index.

Rudy Farias iz Houstona je nestao 2015., prije nego što se pojavio u lipnju ove godine, a mediji su pisali kako se u tom slučaju zapravo radilo o pokušaju prijevare. Nacionalni sustav za nestale i neidentificirane osobe procjenjuje da godišnje u SAD-u nestane oko 600.000 ljudi.

(www.jabuka.tv / Foto:Pexels)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.