Pogledajte prvu epizodu novih Nadrealista

Nenad Janković, alijas Doktor Nele Karajlić predstavio je prvu epizodu serijala nazvanog “Nadrealna televizija” koja treba biti nasljednica legendarne Top liste nadrealista.

Osim Karajlića uloge u seriji uzeli su brojni poznati i manje poznati srbijanski glumci – Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Jelena Đukić i dr.

“Ovo je samo početak što mi namjeravamo uraditi. Ono što je meni posebno drago jest da se točno vidi razlika između ove naše nove nadrealne televizije i onoga što smo mi nekada davno radili. Naravno, ovaj put radimo to malo ozbiljnije jer smo i stariji i ozbiljniji, ali i imamo više prostora i više ideja i realnih događaja. Jer danas će sve biti nadrealno osim naše emisije, odnosno naša emisija će biti identična stvarnosti”, rekao je Nele Karajlić za Telegraf.rs.

Karajlić je u intervjuu za Blic rekao da se Nadrealna televizija razlikuje od onih ‘Nadrealista’: “Tada je bio komunizam, a sada je kapitalizam; tada je bila Jugoslavija, a sada se to zove region. Jedino što je isto i za jedno i za drugo vrijeme jest – kriza.”

Radnja je iz Sarajeva izmještena u Beograd. Na pitanje podrazumijeva li to drugačiji humor, Karajlić odgovara:

– Radnja je smještena u jednu televiziju koja može biti i u Sarajevu, i u Beogradu ili u Španjolskoj, Bugarskoj, svejedno. Ionako danas cijeli planet prati samo jedan televizijski dnevnik – dnevnik globalnog velikog brata. Pošto je glumačka ekipa sastavljena od profesionalnih glumaca iz Beograda i naturščika iz Sarajeva, humor ova dva grada se preklapa, ali ima tu i nekih drugih nijansi.

(jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.