Pogledajte kako je prošao molitveni doček Nove godine u Masnoj luci

U Masnoj luci još jednom je organiziran molitveni doček Nove godine na kojem je i ove godine sudjelovao velik broj vjernika.

Na misi zahvalnici pridružio se prisutnima i fra Stjepan Brčina. Cijelo vrijeme slavljenje pjesmom animirali su mladi iz molitvene zajednice Mlado Sunce.

Sveta misa bila je središte svakog dana. Nakon novogodišnje mise radost zbog izvlačenje tombole. Vrijeme svih dana bijaše suho. Snijegu bismo se radovali da ga je bilo. No, i ovako je sve bilo baš kako je trebalo. Uistinu je bilo dobro. I lijepo. Bogu hvala, opisali su svoje iskustvo za Blidinje.net.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • Udruga Mlado Sunce je SEKTA koja svojim pristašama uzima dusu i sve ono lijepo iz njih , okrecu ih protiv ostalih ljudi , mogu se druziti samo s njima , ostali su nevjernici i svoju propagadnu namecu svima ostalima s rijecima ako ne zivite kao oni nevjernici ste i nevaljali
    Sektasima ja vam pocurucujem da svoje pristase naucite prvo da se brinu o svojoj obitelji a ne ih napuste kao pseto same i bolesne dok se oni snimaju kako idu pjeske u Medjugorje i pjevaju i mole na glas , toliko o vasoj vjeri i moralima ….

  • Mlado sunce sekta koja puni svoje dzepove na racun humanitare nema veze s Bogom i vjerom kao i sve ostale udruge zali Boze novaca koje im Brko daje iz proracuna .

    • Zali Boze para koje ona poluplava iz ureda gradonacelnika rekne Brki da daje udrugama za kulturu, koje nastanu samo kad se dile pare a nista ne urade, samo sebi trpaju. Jedino Mlado sunce udruga koja nesto vridi u Širokom i Bogu hvala na njima, a i na Brki ako im je dao pare, njima jedino bi i trebao dati

  • Jedini koji svaki mjesec svojim trudom i zalaganjem uspiju materijalno i duhovno pomoći 30 plus ugroženih obitelji u općini da ne govorimo o obracenjima i zagovorima za cijeli grad ,po plodovima se poznaju.”

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.