Podijeljene zaštitne maske u Županiji Zapadnohercegovačkoj

Akcija darivanja zaštitnih maski održana je u subotu ujutro u ŽZH.

U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) pripadnici službe za zbrinjavanje ugroženog i nastradalog stanovništva i prvu medicinsku pomoć osnovane pri Crvenom križu Županije Zapadnohercegovačke održana je akcija darivanja zaštitnih maski.

Maske su se dijelile građanima ŽZH, ali i svima onima koji su došli po svoje maske.

Kako je u razgovoru za portal Jabuka.tv kazao ravnatelj Uprave Civilne zaštite Drago Martinović, zaštitne maske, ukupno njih 40.000, dar su Federalne uprave civilne zaštite.

Dijelimo maske svim građanima. Naravno da će naši vrijedni volonter dijeliti maske i onima koji ne mogu doći po njih. Svakako će i sljedećih dana biti podjela ovih maski, posebice po domovima zdravlja, domovima za starije osobe i tamo gdje se okuplja veći broj ljudi, kazao je Martinović zahvalivši se građanima županije koji su se pridržavali mjera što je rezultiralo smanjenjem broja oboljelih.

Ne bismo se smjeli još opustiti iako u našoj županiji još četvero oboljelih, odnosno su svi u Širokom Brijegu, a Grude i Posušje nemaju odavno oboljele, zaključio je Martinović.

Po dva komada zaštitnih maski dijelilo se u isto vrijeme i u Grudama, Ljubuškom te Posušju.

(www.jabuka.tv)

33 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.