Počinju upisi na Sveučilištu u Mostaru

Na Sveučilištu u Mostaru počinju upisi studenata za akademsku 2020./2021. godinu i traju do 11. srpnja.

Budući studenti mogu predati prijavu za razredbeni postupak za upis na sveučilišne preddiplomske studije online, dokumentaciju mogu dostaviti poštom ili predati osobno na sastavnicu.

Na mrežnim stranicama svih ustrojbenih jedinica mogu se pronaći informacije vezane za upise i dokumentaciju. Na većini studija, koji se nude na SUM-u, upisi se obavljaju na osnovu uspjeha u srednjoj školi.

Natječaj za upis studenata u prvu godinu preddiplomskih, diplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija akademske 2020./2021. godine nalazi na dnu članka.

Sastavnice Sveučilišta u Mostaru su Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Akademija likovnih umjetnosti, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet i Farmaceutski fakultet, stoji u priopćenju Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

KLIKNI i pročitaj Natječaj za upis studenata 2020./2021.

Oko 80% studenata u Mostaru razmišlja o odlasku u inozemstvo

Otvorene prijave za upis studenata na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

(www.jabuka.tv)3 komentara

  • Nego šta će kad ih ovdje nitko ne cijeni i ne treba. Zapošljava se samo jedna sira obitelj koja je uspostavila grijeh struktura nepotizam,korupciju i opću kontrolu nad svime.Boze nas sačuvaj …

  • Izbjegavajte Mostar, aništa bolji nije ni Split, ali eto
    Studirajte ljudi što želite, a ne što vam drugi govore. Svaki fakultet treba satrati da bi se završilo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.