Otvorene prijave za upis studenata na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

Otvorene su prijave za upise na studije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru i vršit će se do 11. srpnja 2020. godine.

Kandidati mogu predati prijavu za razredbeni postupak za upis na sveučilišne preddiplomske studije preko platforme za online upise, dokumentaciju dostaviti poštom ili predati osobno na Fakultet.

Na mrežnim stranicama FF.sum.ba i Upisi.ff.sum.ba mogu se pronaći sve potrebne informacije vezane za proceduru upisa i potrebnu dokumentaciju, kao i informacije o načinu utvrđivanja uspjeha u srednjoj školi.

Fakultet nudi 11 jednopredmetnih i 13 dvopredmetnih studija. Studentima se nudi mogućnost studiranja jednopredmetno ili dvopredmetno.

Kada se uzmu u obzir sve kombinacije, na preddiplomskoj razini moguće je upisati neku od 77 različitih studijskih skupina, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Draga omladino manite se ćorava posla.Upišite nešto drugo jer iz iskustva u obitelji znam da Vam od toga nema ništa.Gubite vrijeme, jer posla nećete naći.Osmislite nešto drugo govorim Vam iz dobrih namjera.LP.

  • Upišete se na platite semestar i onda imete kao na Odnosi sa javnošću, da Profesoricu nitko živ nije ni čuo ni vidio od nove godinea asistent u vrijeme korone nije održao ni jedno predavanje nego samo slao prezentacije da bi na kraju bio ispit koji se sastojao od pitanja koja nemaju veze sa prezentacijama koje je slao. I onda obori pola razreda,naravno predhodno je bio kolokvij na koji se nitko nije uspio konektovati ali to gosp.asistenta ne zanima. Bitno je da se plaća redovno a za to dobijete klinac.

  • Užas, upisujete vani faxove, ako mislite ikada završiti u roku sve! Ne bi me cudilo da zbog corone poskupe semestru!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.