Počeo 3. malonogometni turnir ‘Sv. Paškal’ – Vitina 2013.

Započeo je “3. Malonogometni turnir Sv. Paškal, Vitina 2013.”. Nakon završene prve večeri saznali smo 3 momčadi koje su se probile u slijedeće kolo natjecanja, ali i ekipe koje će svoju priliku za povratak u glavni turnir pokušati pronaći kroz repasaž.

Malonogometni turnir je ispred organizatora turnira MZ Vitina, otvorio član izvršnog odbora MZ Vitina Toni Boras, dok je turnir i nazočne gledatelje blagoslovio vitinski župnik fra Mladen Sesar.

Čast da otvore turnir pripala je ekipama Caffe bar “Duvan” iz Grljevića i Caffe bar “Kum” iz Ploča. Brzim pogodcima, Grljevići stječu rezultatsku prednost od dva pogotka razlike, od kojih valja izdvojiti lobanje od strane Marka Čolaka preko, u tom trenutku, nemoćnog golmana Ploča Renata Bajnocija. Pločani se nakon početne “uspavanke” bude i hat – trickom Ivana Grgurinovića preokreću rezultat u svoju korist, dok se do kraja još dvama pogodcima odljepljuju na nedostižnu, ali i zasluženu pobjedu od tri pogotka razlike.

Druga utakmica nam je ponudila sudar ekipa Caffe pizzeria Primavera Mostar protiv Fast food Garfield iz Čapljine. Utakmica jakog ritma tijekom svih 40 minuta unijela je i nervozu među igrače, što je kumovalo i velikim brojem akumuliranih prekršaja i žutih kartona od strane ekipe iz Čapljine, ali takav sistem igre im se isplatio jer su pogodcima Perice Jurića iz slobodnog udarca i golmana Perice Juke, koji je sa svojih vrata preko cijelog igrališta prebacio u tom trenutku istrčalog golmana Primavere Gorana Panđu, odnijeli puni plijen. Ekipa iz Mostara će popravni morati potražiti kroz repasaž da se pokuša vratiti u glavni turnir, dok ćemo Garfield gledati u slijedećem kolu.

Blueberry iz Vitine protiv MZ Vašarovića. Susjedski derbi koji nam je ponudio “kišu golova” na uzavrelom “Bililu”. Vitinjani kao da su seprepali domaćeg terena, te se nespretnom reakcijom Dragana Babića (igrao rukom u kaznenom prostoru) dovode u rezultatski minus, budući da je kazneni udarac pogodio Fabijan Kraljević. Tada se ekipa Blueberrya podiže i do poluvremena postiže 3 pogotka, a u nastavku još jedan za mirno vodstvo od 3 pogotka razlike.

Njihovom velikom vodstvu su utjecali i sami igrači Vašarovića, koji su im pojedine golove davali kao na pladnju. Na “Bililu” se pojavio i Messi, kažu da je postigao jedan od pogodaka za Vitinu, pa ako ga je netko primjetio nek se javi organizatorima, slijedi nagrada. Igrači MZ Vašarovića se ne predaju, pa do kraja uspjevaju postići 3 pogotka i dovesti utakmicu u egal, pa se moralo pristupiti izvođenju kaznenih udaraca.

Za Vitinu kaznene udarce su pogodili Ante Pavlak i Nikola Babić, dok je ekipu iz Vašarovića “potopio” golman Vitine Mario Pavlak – Mrka obranivši im dva kaznena udarca.

Utakmice su sudili Romeo Primorac iz Radišića i Željko Roso iz Oduta.

Subota i nedjelja su slobodni dani na malonogometnom turniru.

Rezultati utakmica 1. kola, petak 3. svibnja:  
20:00 h   –   Caffe bar “Kum”, Ploče  –  Caffe bar “Duvan”, Grljevići    5 : 2  (2 : 2)
(I. Grgurinović 3, M. Zmijarević, Lj. Roso / M. Čolak, D. Čolak)
21:00 h   –   Caffe pizzeria Primavera Mostar  –  Fast food Garfield, Čapljina  0 : 2  (0 : 1)
(P. Jurić, P. Juko)
22:00 h   –   Caffe bar “Blueberry”, Vitina – MZ Vašarovići  4 : 4  (3 : 1)  (2 : 0 – kaz. udarci)
(N. Babić, D. Babić, A. Biško, J. Dolić / F. Kraljević 2, I. Lauc, K. Puljić)

turnir_vitina_6

turnir_vitina_4

turnir_vitina_3

turnir_vitina_2

turnir_vitina_1

turnir_vitina_7

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.