Pobuna prostitutki u Liverpoolu: Cure iz Hrvatske i Srbije oborile cijene

Prostitutke iz istočne Europe obaraju cijenu seksa u ‘crvenoj četvrti’ Liverpoola, piše Liverpool Echo u sklopu novinarske istrage o prostituciji u tom gradu. Echo je istraživao zašto su prostitutke u četvrti Kensington odjednom svoje usluge počele naplaćivati četiri funte, što je znatno jeftinije nego je bilo uobičajeno.

Kao što je poznato, prostitucija je u najvećem dijelu Ujedinjenoga Kraljevstva legalna. Izvjesni Jack objasnio je novinarima kako je pad cijena posljedica priljeva prostitutki s istoka, prenosi Slobodna Dalmacija.

“Te cure su prelijepe u usporedbi s lokalnim djevojkama. Dolaze iz istočne Europe, Srbije, Hrvatske… Nude seks za malo novca, jer je život kod njih daleko jeftiniji nego ovdje”, rekao je Jack.

Muškarac po imenu Liam, koji kaže da je na sebe uzeo ulogu zaštitnika prostitutki, kaže da većina njih obara cijenu zbog droge.

“Cure su ovisnice i očajne su. Bore se za posao pa obaraju cijene. Jednom su petorica čekala u redu za 25 funti, to je pet po čovjeku, to je prokleta uvreda”, požalio se Liam.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.