Plavo-bijeli otputovali na pripreme u Antalyju, prva stanica Sarajevo pa lete za Tursku – Jabuka.tv

Plavo-bijeli otputovali na pripreme u Antalyju, prva stanica Sarajevo pa lete za Tursku

Zbog najavljenog pogoršanja vremenskih prilika nogometaši i stručni stožer Širokog Brijega krenuli su dan ranije u Sarajevo, odakle će u subotu u 12 sati letom za Istanbul otputovati na drugi priprema koje će odraditi u Antalyji.

U Antalyji Širokobriježani će odigrati 5 pripremnih utakmica protiv renomiranih protvnika, a tamo će boraviti ukupno dva tjedna.

Prva utakmica u Turskoj zakazana je protiv danskog prvoligaša Randersa i to za 28. siječnja. Potom tri dana kasnije slijedi okršaj protiv slovačkog Trenčina. U trećoj pripremnoj utakmici 3. veljače Širokobriježanima će se suprotstaviti bivši trener Goran Sablić i pomoćnik Mirko Hrgović sa svojim Sheriffom koji je višestruki prvak Moldavije.

Posljednje dvije utakmice Širokobriježani će odigrati 5. i 6. veljače, prvo protiv gruzijskog Dinama iz Tblisija, a potom i protiv trofejnog južnokorejskog kluba Pohang Steelersa.

Klub je ranije objavio kako će za sve pripremne utakmice biti osiguran TV prijenos, od čega će prve dvije utakmice prenosti Arena Sport, dok će preostale tri utakmice prenositi klupska NKŠB TV preko svoga YouTube kanala.

Širokobriježani su oko 16:30 u petak krenuli za Sarajevo, a najavljeno je kako će u 12 sati u subotu krenuti zrakoplovom prema Turskoj. Povratak iz Antalyje predviđen je za 9. velječe.

Josip Kvesić: Široki će spreman dočekati nastavak prvenstva

Na pripreme u Tursku odlazi 30 nogometaša:

Vratari: Luka Bilobrk, Krešimir Bandić, Martin Zlomislić i Matej Perković; Obrana: Josip Barišić, Josip Kvesić, Dino Ćorić, Bernardo Matić, Stipo Marković, Marko Perković, Dominik Kovačić, Ante Hrkać i Branimir Vištica; Vezni red: Luka Begonja, Mateo Marić, Josip Ćorluka, Danijel Kožul, Eliomar Correia Silva, Tomislav Turčin, Marin Popović, Domagoj Marušić, Mario Babić, Zvonimir Vukoja, Petar Franjić, Ivan Enin, Zvonko Pamić i Mato Stanić; Napad: Dražen Bagarić, Stipe Jurić i Borna Petrović.

Ostali dio ekspedicije čine:

Goce Sedloski (glavni trener), Aleksandar Vlaho (pomoćni trener), Denis Ćorić (pomoćni trener), Jure Ivanković (pomoćni trener), Nikola Marić (trener vratara), Mate Brekalo (kondicijski trener), Dalibor Šilić (sportski direktor), Dragan Mijatović (fizioterapeut), Grgo Sesar (fizioterapeut), Zoran Bilać (oružar), Marko Karačić (NKŠB TV) i Josip Jelić (NKŠB TV).

(www.jabuka.tv)


16 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.