Plakati ”I ti si potreban za obranu BiH” osvanuli u Sarajevu

Natpisi potaknuti najnovijim tenzijama vladajućih struktura osvanuli su u Sarajevu.

Kako piše portal Raport.ba plakati s natpisom “I ti si potreban za obranu BiH” postavljeni na ulice Sarajeva.

Radi se o dobro poznatom plakatu Teritorijalne obrane Bosne i Hercegovine, prve formalne oružane snage Republike BiH na početku agresije koja je zatim transformirana u Armiju RBiH.

Ovaj plakat se može pronaći i u digitalnoj kolekciji Nacionalne i univerzitetske biblioteke BiH.

Pored općeg straha od toga da bi moglo doći ponovno do rata, mnogo je fanatika koji čini se navijaju da do pucanja i ubijanja dođe.

(www.jabuka.tv) 20 komentara

  • Piju energiju po Europi.
   Usisivači. Saugeri.

   Druguju sa SPD ovcima i lijevičarima.
   Jedno pričaju drugo rade kao i oni.

   “majka majka” govorili Angeli. Lažnjaci. A razorili su Europu skoro. Paklene pače muslimanke. I drugovi sada na “čelu”. Glupi ko k… Angela je iz iste ere ali je bila normalna i imala je novi sako. Nije glumila.

   Ovi SPd su lažnjaci i u skromnosti. Budale iz pustinje. Ložu deru u sred Njemačke. Godina 2021.

   Komunjare do bola. Svira Nada topčagić jutro je, pivac stoji na jednoj nozi, koke nisu pobjegle, partizanska droca pije rakiju sa mitraljezom, baca seksualne strelice prema zgodnim mladićima, a i pohod je na svijet moguć.

 • a tko ih napada? nidje veze, izmisljaju. to treba satrat dobro nogama. pa ce imati razloga. nitko ih ne dira. idioti. ne mrzim nikoga li to su idioti.

 • Mi imamo poštovanje za njih ali oni to ne žele. Nije do nas. Oni žele tlačiti. Oni nisu ljudi. To su sposobne koje treba uistinu rastjerati, a ne kako glume. Ne žele prijateljstvo. Nije do nas. Mi imamo poštovanje. To izmišljaju. Taktika toksična. Kiselo će žvakati čini mi se iz daleka. Zemlju baštine pošteni i ponizni. A to su Hrvati. Dobili su je bez krvi. Što znači da su je zaslužili. Oni će je i nastaviti baštiniti jer im je Bog tako namijenio. Vama nije, vječiti otimači I razaratellji. Pukli daboga kao bombe. Sve do jedan. Zlo činite i nadajte se dobru. Jedva čekamo kada ćete biti izbrisanih sa lica kugle. Sramoto i jadu bolesni. To pripada zasigurno Hrvatima. Upravo ste to pred svima potvrdili. Pred svima- pred Bogom. Hrvati će naslijediti zemlju koju su im oteli, koju su dobili. S radu i ološu muslimanski. Idioti.

 • Zbog ovakvih bi morali ponovo uspostavit Jugoslaviju ali problem su Srbi. Zbog Srba smo u problemima zadnjih tusuću godina.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.