Pismo u boci prešlo 3000 kilometara, a sada cijeli svijet traži ženu koja ga je napisala

U ljubavnom pismu žena po imenu Sarah čestita svom suprugu prvu godišnjicu braka.

Elissa Wilson na sivo je jutro čistila plažu u Škotskoj kada joj je pažnju skrenula malena staklena bočica skrivena od pogleda u morskoj travi. U njoj se nalazimo ljubavno pismo u kojem žena, po imenu Sarah, čestita prvu godišnjicu braka svom suprugu.

Ne zna se koliko je točno pismo staro, ali iz pisma je jasno da je u more bačeno s otoka Skye u Škotskoj što znači da je ‘proputovalo’ 3000 kilometara.

Wilson je, naravno, pokrenula potragu na društvenim mrežama  za ženom koja je napisala pismo, a izjavila je: “Svaki tjedan kupimo smeće na plaži, a taj dan je, za razliku od svih ostalih, bio hladan, vjetrovit i poprilično užasan” – do trenutka kada je ugledala bočicu viskija.

Otkriće je podijelila na društenom mrežama, a dostigla je čak publiku iz Australije zahvaljujući stotinama ljudi koji su podijelili njen post.

U pismu je pisalo: “Danas u znak proslave naše prve godišnjice, šaljem ti ovu poruku u boci. Kako bi proslavili našu ljubav prema prirodi i kako bi trajala zauvijek, bacamo ovu poruku u boci s otoka Skyea u Škotskoj.”

Wilson nije podijelila cijeli sadržaj poruke iz poštovanja prema misterioznim ljubavnicima, ali nada se da će pronaći Sarah i da će svoje pismo dobiti natrag, prenosi Rtl.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.