Pijenje vina prije spavanja rezultira gubitkom kilograma

Naši snovi postali su stvarnost! Jedna studija potvrdila je da nam pijenje vina prije spavanja može pomoći pri gubitku kilograma, i to zbog jednoga magičnoga spoja koji sadrži.

Studija napravljena na Washington State Universityju pokazala je da vino i mršavljenje idu ruku pod ruku zahvaljujući tvari u vinu koja se zove resveratrol. Dokazali su da taj spoj pretvara bijelo masno tkivo u bež masno tkivo koje se lakše razgrađuje, prenosi Fashion.hr.

Studija napravljena na Washington State Universityju pokazala je da vino i mršavljenje idu ruku pod ruku zahvaljujući tvari u vinu koja se zove resveratrol

Što se tiče doba dana u koje je najbolje konzumirati vino kako bi bilo učinkovito za mršavljenje, studija je zaključila je da je to kasno navečer. Naravno, za sve je važna umjerenost, pogotovo za konzumaciju alkohola, pa se ne preporučuje piti više od čaše dnevno, ako ne i rjeđe.

Ako koji dan želite preskočiti vino, jednake učinke možete dobiti i jedući borovnice, grožđe i jagode jer su i oni prirodni izvori resveratrola kao i vino

Ako koji dan želite preskočiti vino, jednake učinke možete dobiti i jedući borovnice, grožđe i jagode, jer su i oni prirodni izvori resveratrola kao i vino. Dakle, slobodno na svom noćnom ormariću možete držati bocu vina, ali pripazite da je rastegnete na cijeli tjedan!

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.