Petar Grašo konačno otkrio kako je upoznao svoju Danijelu

Ispričat ću vam jednu kratku priču, započeo je Petar Grašo nakon nastupa 43-godišnje profesorice informatike iz Zadra Anite Nikić koja je otpjevala Magazinovu pjesmu ‘Svileni’ u showu “Zvijezde-ljetni hit”.

Ovu je pjesmu napisao Tonči Huljić, otpjevala ju je Danijela… Ja sam 1995. na Dori bio autore pjesme ‘Boginja’ koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi, objašnjavao je Petar i dodao kako je to izgledalo za vrijeme Dore.

I on je tada bio prvi s Danijelom. Ja sam gledao taj njihov stol, nisam ih tada poznavao… Zdenko Runjić, Oliver i ja sjedili smo i ja sam gledao taj stol do i mislim si: ‘Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva ‘kiki-riki-miki-moj’. Meni tu ništa nije bilo jasno, opisao je Splićanin koji je ove godine prvi puta osvojio Porina za Pjesmu godine i to za hit ‘Ako te pitaju’.

Na kraju je ta ‘mala’ već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit!, otkrio je Petar svima, a Tonči se sarkastično nadovezao: ‘Misliš, okrutan’.

Podsjetimo, u nedavnom intervjuu za Večernji Grašo je istaknuo da je OliverDragojević pomaknuo tračnice njegovog života, piše Večernji.hr.

Oliver je definitivno pomaknuo tračnicu mog života koja me odvela u smjeru glazbe gdje se nalazim i sada. Kada jedan od najvećih izvođača i pjevača šesnaestogodišnjaku uzme pjesmu, to ne može biti ništa drugo doli najveći motiv. Još sam ponosniji na pjesmu “Vrime Božje” jer mislim da ona doista spada među velike Oliverove pjesme, koju je i on posebno volio. Što bi se dogodilo da nije bilo te situacije i bih li ja bio košarkaš, teško je reći. Vjerujem da je ovako trebalo biti i ne bih mijenjao ni milimetar puta, otkrio je pjevač.

(www.jabuka.tv) 


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.