”Pedeset nijansi sive” na čekanju u Mostaru

Još uvijek nije sigurno hoće li Mostarci imati priliku uživati u filmu ”Pedeset nijansi sive”. Naime, kako je za Bljesak.info rečeno iz multipleksa Cinestar Mostar pregovori s distributerom za prikazivanje ovog filma još traju.

”Budući da su pregovori s distributerom oko prikazivanja filma ”Pedeset nijansi sive” u CineStaru Mostar i Bihać još uvijek u tijeku, za sada još nemamo potvrđene informacije o prikazivanja ovog filma u navedenim kinima. Kada pregovori završe, službene i potvrđene informacije biti će objavljene na našoj web stranici”, rekla je za Bljesak.info Ivana Rajić upraviteljica multipleksa CineStar Mostar.

Dok se ne završe pregovori za prikazivanje filma u Mostaru i Bihaću, za sada je sigurno da će film biti prikazan u Sarajevu i Zenici.

Premijera u BiH 11. veljače

”Za film “Pedeset nijansi sive” je u pretprodaji prodano senzacionalnih 2.75 milijuna karata u 39 zemalja svijeta. U našoj zemlji vlada pomama za kartama za premijeru ovog naslova, te shodno tome distributerska kuća Una film kontinuirano dogovara dodatne projekcije u bh. kinima. Podsjećamo, da ovaj film stiže na redovne repertoare naših kina 12. veljače, a premijerne projekcije su zakazane za 11. veljače u multipleksima Cinema City Sarajevo i Ekran Zenica”, priopćeno je iz Una filma.

Njemačka je vodeće tržište sa preko 450.000 unaprijed prodanih karata. Oliver Fock, direktor Cinestara je rekao: ”Pretprodaja karata je senzacionalna i bez presedana. Nikad ranije nismo imali veću prodaju karata unaprijed za neki film.”

Velika Britanija, Francuska, Australija i Novi Zeland su također uspješna tržišta sa preko 500.000 prodanih karata.

U Velikoj Britaniji, Empire Cinemas kaže da je film već najprodavaniji ikad film u pretprodaji. Jedno od njihovih kina je već potpuno rasprodano za prvi vikend prikazivanja.

”Pedeset nijansi sive” i dalje ruši naše rekorde jer je najprodavaniji film i to toliko prije početka kino distribucije. Do danas, za ovaj film je već prodano više karata nego za prvi vikend prikazivanja filmova ‘Vitez tame’, ‘Osvetnici’, ‘Mama Mia’ i ‘Avatar”, rekao je Justin Ribbons direktor Empire Cinemas.

Ljubavna drama protkana seks scenama

Film ”Pedeset nijansi sive” nastao je po knjizi E.L. James koja je postala bestseller u kratkom vremenskom roku. Glavne uloge u filmu imaju Jamie Dornan i Dakota Johnson, a u njemu igraju i Jennifer Ehle, Luke Grimes, Marcia Gay Harden, Max Martini, Eloise Mumford, Dylan Neal, Rita Ora, Victor Rasuk, te Callum Keith Rennie.

Film kao i knjiga dignuli su veliku prašinu zbog provokativnih scena seksa. Navodno od 100 minuta filma, 20 minuta su čiste scene seksa.

(Bljesak.info)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.