Pavić zadovoljan nakon Čelika: Pribojavali smo se ove utakmice, ali nismo trebali – Jabuka.tv

Pavić zadovoljan nakon Čelika: Pribojavali smo se ove utakmice, ali nismo trebali

Boris Pavić NK Široki Brijeg
Trener NK Široki Brijeg Boris Pavić bio je zadovoljan nakon uvjerljive pobjede protiv Čelika na domaćem terenu od 6:0.

Pavić je nakon susreta čestitao svojim igračima, a Čeliku poželio sreću u nastavku prvenstva.

Čelik je odigrao izvanrednu utakmicu tjedan dana ranije protiv Željezničara i potpuno zasluženo pobijedio na krilima svojih navijača. Mi smo dobro radili i sve poduzimali da bismo se dobro pripremili za ovu utakmicu, izjavio je šef stručnog stožera Širokog.

Trebamo ostati čvrsto na zemlji. Čestitam mojim igračima na jednoj jako lijepoj utakmici i zasluženoj pobjedi, dodao je Pavić.

Široki sa 6 golova “istalio” Čelik i zauzeo prvo mjesto

Pavić se osvrnuo i na nadolazeću utakmicu svoje momčadi.

Mi sada odmah gledamo na narednu utakmicu. Želim i Čeliku dosta uspjeha i ja se nadam da će se oni dignuti i izaći jači iz ovoga. Mi smo se pribojavali ove utakmice, ali se na kraju ispostavilo da nismo imali razloga. Zahvalio bih još jednom navijačima, nadam se da ćemo mi nastaviti u ovom tempu, zaključio je Pavić.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • I, sta je ovo…gdje su lajavci. Sad nema pohvale kad pobjede, niti bolesnih komentara Bagaricu. Sad se vidi kakvi su ljudi sto “rade”na komentarima…

  • Gdje je sad onaj kreten “Anonimno” koji svima drži predavanja i laje protiv “sinjskih jazavaca” i još svakoga? Gdje li samo guzi milu seku?

  • Treneru jedan dobronamjeran savjet.Neki dan izjava ,Čelik je goropadan,sada ,pribojavali smo se Čelika ,itd. Malo više pozitivne drskosti i optimizma ,malo više vjere u sebe i to onda daje dodatnu snagu ekipi. Ćiro nikada nije kukao, pa ni Dalić. Nitko ne voli smote i ljude koji zapomažu i kukaju.Čim počmeš gubiti, a i to će doći jer je to sport ,onda ćeš shvatit ovu poruku.

  • On je piso proti sinjski jazavaca koji su otišli.Ovog što je došao je hvalio a da nije odigro ni jednu tekmu.Proti Bagarića piše i ima isto pravo.Taj je nesposoban pokazat će svaka ozbiljna tekma to.Ovo proti Čelik zaboravimo jer za mene čelik je pravi katastrfa propuste u igri i neznam zašto?Kao da nisu imali volju za igru.Sačekajmo naredne tekme jer sumnjam da je snaga Čelika ovo što je pokazo ovde.Čudan pristup tekmi.

    • Moj Paviću?Šta je ono što je odigrao Čelik?Kombinirali ste i pravili akcije kako ste poželjeli.Presmješno je ponašanje igrača Čelika.4 gola su vidljivi poklon njihovi igrača a ponašanje njihovi igrača tokom cjele utakmice je kao ono dajte koliko želite.Ako vam je malo 6 izvolite još..Presmješna utakmica,najsmješnija do sada na pecari posle one sa Sarajevom u kupu kada su se pucali penali.Tada je ekipu vodio sinjski stručnjak koji je našao sredjen posao u Šerifu a ispao iz Lp od Makedonske Shendije.To je naš nogomet i tako se to radi.Zato se ispada u Europi od nižeraredni klubova kada u prvenstvu igraš ovakve utaklmice kao ova sa Čelikom.Žalosno šta drugo kazati.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.