Parovi koji se često seksaju, otkrili svojih pet rituala kako to ostvaruju

Vas dvoje biste se rado češće seksali? Onda isprobajte ove tajne recepte. Definitivno se isplati!

Dogovorite se i svaka dva tjedna si uzmite vremena za solo seks u duetu tvoj dragi i ti – nerazdvojni ste! Ali u zadnje vrijeme se nekako rijetko seksate, piše Miss7.

Subotom navečer, ajde. Međutim, druge dane je uvijek nešto važnije: knjiga koju moraš baš sada pročitati do kraja, nova epizoda “Igre prijestolja”ili računi koje moraš platiti. Dosta s time i u krevet!

S ovim ritualima parovima uspijeva održati strastven seksualni život…

1. Međusobno flertuju

Da, čak i ako ste deset godina u vezi. Upućujte si komplimente, zavodite se međusobno, budite tajanstveni i avanturistički nastrojeni – sve to drži ljubav napetom i daje osjećaj da je onaj drugi uvijek i posvuda “dostupan”.

2. Točno određuju raspored aktivnosti

Kad se moraju platiti računi, onda se plaćaju računi. Ali, ne tri večeri za redom. U krajnjem slučaju, napravi se plan aktivnosti.

Ponedjeljkom se plaćaju režije, utorkom seks, srijedom izlazak. Ponekad život može biti doista jednostavan.

3. Masturbiraju

Hm, ubraja li se i to također u “seksanje”? Da, ako to radite zajedno! Dogovorite se i svaka dva tjedna si uzmite vremena za solo seks u duetu. Unijet će potrebne promjene u ljubavnu igru – da ne govorimo o seksualnim igračkama, igranju uloga i Kama Sutri.

4. Daju povratne reakcije

“Nisi baš bio nešto.” Naravno, tako se ne ocjenjuju parovi koji se puno seksaju. Ali, razgovaraju o seksu – i posebice naglašavaju stvari koje su bile dobre.

Ne može se dovoljno puta ponoviti koliko je komunikacija važna za dobar život u spavaćoj sobi.

5. Podupiru se

Sigurno ti je poznato sljedeće: tko ima svakodnevne probleme u glavi, nema baš prevelike želje za seksom. Zbog toga je dobro međusobno si skinuti probleme s vrata, odnosno pomoći partneru da ih riješi. To počinje s malim stvarima – poput pomoći pri kućanskim poslovima.

Često pomaže razgovor za vrijeme večere – o stvarima koje su se događale tijekom dana. Nakon toga je glava slobodna za ljepše stvari…

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.