Ova je fotografija nastala na grobu Bidenova sina dok je on držao govor na inauguraciji – Jabuka.tv

Ova je fotografija nastala na grobu Bidenova sina dok je on držao govor na inauguraciji

Fotografija nepoznatog čovjeka u uniformi koja kleči na grobu sina Joea Bidena na dan predsjedničke inauguracije brzo je obišla svijet.

Snimila ju je reporterka Delaware News Journala Patricia Talorico i podijelila je na Twitteru.

Dirljiv trenutak: Dok je Joe Biden držao govor na inauguraciji, usamljeni čovjek u uniformi klečao je na grobu njegova sina Beaua u Delawareu, napisala je uz fotku koja se odmah počela dijeliti.

Patricia je u svojim novinama opisala kako je bila poslana da bi pisala o tome kako stanovnici Delawarea slave Bidenovo predsjedništvo, a putem se zaustavila pored groblja gdje je pokopan njegov sin te primijetila osobu u uniformi kako kleči pokraj njegova groba.

Nikog drugog nije bilo u blizini. Na radiju sam slušala kako su Joe Bidena proglasili predsjednikom i započeo je njegov govor. Osoba u uniformi je tad oborila glavu i sklopila ruke. U tom su mi trenutku zasuzile oči, piše ona u članku u kojem se prisjetila kako je imala priliku upoznati Beaua Bidena i kako se ljubazno ponio prema njoj.

Nisam se mogla natjerati da prekinem taj dirljiv trenutak. Snimila sam fotografiju izdaleka i odvezla se dalje. Kad je završio Bidenov govor, vratila sam se da vidim je li ta osoba još tamo. Bila je. Još uvijek je klečala oborene glave. Novinarka u meni mu je htjela pristupiti, saznati tko je on i zašto to radi. Osoba prema kojoj je Beau Biden bio ljubazan kad joj je to najviše trebalo znala je da treba pokazati poštovanje. Zato sam se samo odvezla, zaključila je.

Beau Biden je preminuo prije pet godina od tumora na mozgu, a njegov ga je otac, novi predsjednik SAD-a spomenuo samo nekoliko dana ranije, piše Index.

Samo zbog jednog žalim, što on nije ovdje jer smo njega trebali imati za predsjednika, rekao je Biden na otvaranju centra Nacionalne garde koji nosi ime njegova sina.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.