Ova društvena mreža najvažnija je za mala i srednja poduzeća

U vremenima kada postoji mnogo alata i strategija koje je moguće koristiti u poslovanju, poduzećima može biti izazovno odrediti na što se fokusirati kako bi postigli maksimalan dobitak na uloženo.

Kako bi pružili odgovore na neka pitanja, Skynova je nedavno ispitala 1000 vlasnika malih tvrtki koji su otkrili strategije i alate potrebne za izgradnju i razvoj svojih tvrtki, prenosi Bug.

Male tvrtke nemaju uvijek pristup istim resursima kao veće tvrtke te su u ovom istraživanju otkrile s kojim se problemima najviše susreću.

35 posto njih ima problem sa privlačenjem kupaca, 34 posto s povećanjem svijesti o robnoj marki, a 33 posto s upravljanjem radnim procesima.

Ipak, jedno je zajedničko velikim i malim poduzećima, a to je mogućnost korištenja društvenih mreža čijom se integracijom s drugim poslovnim funkcijama može poboljšati učinkovitost u poslovanju, navodi se u istraživanju.

Kako bi se ta mogućnost maksimizirala potreban je odabir prave društvene mreže tj. alata koji odgovaraju prirodi konkretnog posla i služe potrebama poslovanja. Preko 30% anketiranih vlasnika malih poduzeća reklo je da Facebook ima najveći utjecaj na rast njihovog poslovanja.

(www.jabuka.tv | Foto: Unsplash)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.