Otkriveni novi sočni detalji iz braka Donalda i Melanije Trump

Ne spavaju zajedno, ne jedu zajedno, a između zapadnog krila u kojemu veći dio dana boravi Donald Trump i istočnog krila u kojemu je najčešće suprugaMelania, “kao da postoji nevidljivi zid”, kazao je za Washington Post neimenovani izvor blizak paru.

Navodno se Donald i Melania međusobno izbjegavaju čak i u slobodno vrijeme.

Zajedno provode vrlo malo ili nimalo vremena“, kazao je izvor za Washington Post. “Kada su u Bijeloj kući, obično ne ručaju zajedno, a slobodno vrijeme provode u odvojenim aktivnostima.

Kada su u zaljevu Mar-a-Lago Trump igra golf i večera s političarima ili poslovnim partnerima, a Melania se uspješno drži podalje od reflektora. Još više su se udaljili nakon nedavnog skandala s porno zvijezdom Stormy Daniels i playboyevom zečicom Karen McDougal.

Isti izvor navodi i da je sve više neslaganja između Melanije i Trumpove kćeri iz prvoga braka, Ivanke, koja je nešto samozatajnija u zadnje vrijeme. Melanijina glasnogovornica Stephanie Grisham opovrgava navode iz Washington Posta.

Osim kada predsjednik po službenoj dužnosti putuje sam, obitelj većinu večeri provodi zajedno, a Melania se fokusirala na ulogu majke i supruge te od ulaska u Bijelu kuću i na ulogu Prve dame. Sve o čemu pišete samo su glasine, kazala je Grisham.

(Hina)


3 komentara

  • Sve ” one” kad dojde brak u krizu okrenu se dici! Napustenoj ! Sta one mogu pomoc! Nista! Prave dobrotvorne veceri, s pozivnicom naravno, nove rutine, novi nakit, sve nakundjurene, da bi skupile nekoliko tisuca dolara i uplatile na racun nekog doma! Pa onda dojde tv, radio, fotografi? I dastaaa! Ona skupila! Toliko bi i sama skupila da proda jedan svoj autfit!! Samo eto, to je moda!! Koda nju briga za dicu!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.