ORGANIZIRANO PUTOVANJE – SENSATION WHITE – BEOGRAD 12.5.2012

Sensation White – je najspektakularniji glazbeno-scenski događaj u svijetu. Nastao je 2000. godine u Amsterdamu i od tada ga se proširio u 17 zemalja svijeta, a posjetilo ga je više od milijun ljudi. Inovativna, najsuvremenija scenska audio i video tehnika, laseri, vatromet, akrobacije, živi performansi i jedinstvena dekoracija, samo su dio ovog osmosatnog događaja. Najčuvenija svijetska DJ imena današnjice kao što su Tiësto, Sven Vath, Armin van Buuren, Carl Cox, David Guetta, Richie Hawtin, Axwell, Fedde le Grand, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso, Erick Morillo i drugi, svoje nastupe na Sensation-u okarakterizirali su kao najznačajniji momenat u svojoj karijeri. Ipak, najupečatljiviji dio Sensation-a predstavljaju posjetioci – Dress Code – svi posjetitelji obučeni su u bijelo te postaju kao jedan. Zato se Sensation nerijetko naziva i najvećim Partyem u bijelom na svijetu, koji ujedinjuje ljude kroz muziku i dobar provod.

PROGRAM PUTOVANJA Sensation White – Innerspace: 

Polazak 12.5.2011 s autobusom sa AUTOBUSNOG KOLODVORA U Mostaru u 00:00. Vožnja kroz BiH i Srbiju do Beograda. Dolazak u prijestolnicu zabave na BALKANU u ranim jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti do početka spektakla u BEOGRADSKOJ ARENI. Uživanje na nezaboravnom party-ju do ranih jutarnjih sati. Polazak prema Mostaru sat vremena nakon završetka spektakla. Dolazak u Mostar poslije podne.

Cijena aranžmana iznosi 250 KM

ARANŽMAN UKLJUČUJE:
• prijevoz (klima, DVD/mp3, GPS) na navedenim relacijama
• ulaznicu za Senstion White (regular)
• osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
• marenda
• iznenađenje

NAPOMENA:
• za putovanje jepotrebna je važeća putovnica
• Minimalno 40 putnika za polazak

**Cijena ovog programa je rađena na bazi 40 putnika. Navedene cijene su izražene u konvertibilnim markama. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljno prijavljenog broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Za rezervaciju putovanja potrebno je uplatiti 150 KM (više od 20 dana do polaska), i još 100 KM (manje od 20 dana do polaska) iznosa aranžmana.

Molimo sve koji su zainteresirani da se odmah prijave kako ne bi došli do otkazivanja čitave organizacije.
————————————————————————————-

Službene prijave počinju od utorka 6.3.2012, a možete zvati na broj:
+387 (0)65/076-476
ili nas kontaktirajte putem našeg maila: [email protected]

Službeni video Sensation White-a – Innerspace – Beograd 12.5.2012

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.